Reklama

Reklama

Mariňák vo výslužbe Briggs dostane úlohu, ktorá sa zdá byť najťažšou v celej jeho vojenskej kariére. Má doviesť sučku belgického ovčiaka Lulu na pohreb jej bývalého psovoda. Arogantný, ľahkovážny frajer a svojhlavá psia dáma proti svojej vôli spoločne vyrážajú na dlhú cestu autom po tichomorskom pobreží. Spočiatku sa navzájom nemôžu vystáť a okrem toho je pes často ešte o krok vpred pred svojím novým „pánom“. Dokáže zdemolovať auto, prekaziť nádejné rande aj utiecť v najnevhodnejšej možnej chvíli. Po sérii trapasov sa však z nich začína stávať tím. Briggs postupne zisťuje, čo všetko Lulu vo vojne zažila a čo má rada, Lulu si zase uvedomí, že by z toho otravného chlapa raz predsa len mohol byť solídne vychovaný a dobre vycvičený človek. Ešte však pred nimi stojí jedna náročná výzva – podarí sa im na pohreb doraziť včas? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 3

Recenzie (102)

liskam 

všetky recenzie používateľa

To je zase po dlouhé době, kdy mi Tatum nevadil jako herec. Možná díky roli, která mu vyloženě sedla, nebo pro něj byla napsaná, možná proto, že jako protějšek měl jen psa. možná pro to, že se podílel na režii. Nevím, ale mohu říci to, že mě to bavilo od začátku do konce. A rozhodně to nepovažuji za komedii, ale spíše za drama. 4* a 74% ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Z mojej strany absolútna spokojnosť. Channing Tatum bol obsadený určite hlavne kvôli ženskej časti publika a na prekvapenie, vôbec nevadil vo svojej úlohe ani mne. Film je samozrejme už dopredu strašne predvídateľný a takmer každý uhádne ako asi skončí. Cesta k vytúženému koncu, ale zas až tak predvídateľná nie je, a za to palec hore. Okrem komediálnych vsuviek je v Psovi i dosť drámy(Tatumova postava má traumu z vojny a trvalé následky), vojenský pes LULU nevyzerá a ani sa rozhodne nespráva ako dobrý a roztomilý havino (ale ako agresívny, neskrotný živel) a v neposlednom rade, film netlačí pri každej možnej príležitosti umelo na divákove emócie (čo cením keďže to býva u podobných filmoch zvykom). Bavilo ma sledovať dej,Lulino vyčíňanie, postupné zbližovanie psa a Tatuma i  predvídateľný koniec, kde už hra na city má svoje miesto a nepchybne patrí. Pre ľudí čo mali/majú psa za 4*, ostatní si možno jednu hviezdu odoberú... 70% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Sympatická rodinná Road-movie Drama, která sice jede dle zajeté šablony, ale nemá čím urazit. Takový ten feel-good film na nedělní odpoledne, který potěší slečny kvůli Tatumovi a pejskaře. Námět je sám o sobě trochu netradiční. Tatum je mariňák, kterého kvůli úrazu mozku nikdo už do Armády nechce, ale dostane úkol dopravit psí fenku na pohřeb svého bývalého pána. Pes je hodně agresivní a zkrotit jej nebude žádná sranda  a díky tomu v první půlce vznikne i pár komickích situací ( Hotel ! :D ), v závěru to chtělo silnější emocionální tah na bránu, to se moc nestalo, ale i tak dobrý pocit z filmu zůstává. 6/10. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Vydarene uvodne titulky s prijemnou country-pesnickou uz naznacuju, ze filmik pojde v podobnom duchu. Pobavil rozhovor s kockami v bare - jednej vadila toxicka maskulinita, dalsia si mysli, ze svet riadia oil-gianti, hromotlk a jasnovidka meh....Bill Burr ako policajt..odd. Mily road-movie az rodinny filmik s velmi ukecanym Tatum-om a miluckym ovciakom, ktoremu obcas "prepne". Priemer ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Z mojej strany trošku sklamanie. Čakala som, že sa snáď z toho vykľuje nejaká romantická komédia, ale Dog je len obyčajný road movie o priateľstve človeka so psom. Podobných filmov tu už bolo dosť, tento neponúka niečo nové ani originálne. Jediná vtipná scénka a zároveň najlepšia zo všetkých bolá tá v 5* hoteli. Páčila sa mi hudba a kamera. Nepáčili sa mi vedľajšie postavy a celkovo dosť nudný, nepravdepodobný a nezáživný scenár. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (5)

  • Film je založený na skutočnom príbehu Carolin a Bretta Rodriguezovcov. Brett sa podieľal na scenári. (Arsenal83)
  • Okrem Kalifornie sa natáčalo aj v Taliansku. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (viac)

Reklama

Reklama