Reklama

Reklama

Star Wars: Chybná várka - Season 3 (2024) (séria)


Niet návratu (S03E11)

(epizóda)
  • Česko Už není návratu (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium obkľúči Várku. (Disney+)

Recenzie (7)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Objektivně vzato, jsme právě opsali dějovou kružnici. Jsme přesně tam, kde jsme začínali řadu. Jen o malinko chytřejší. Tzn. Touto optikou bylo deset předchozích epizod pouhá vata. Více či méně zdařilá, ale jen vata. Ale tak jak mi to nevadilo u minulé epky, protože měla parádní atmošku, nevadí mi to ani teď. Výborný vizuál, dynamika a hudba...atmosféra nevyhnutelné prohry, resp. jde znát drtivá převaha protivníka. V tomto je to příjemná změna....imperiálové tady nejsou paka, kterým všichni utíkají a která netrefí ani Wookiee z metru. Takže OK. ()

Ahsoka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne epizóda, pri ktorej spoznávam Filoniho "rukopis". A nie je to dané iba akciou, už tá predchádzajúca (neakčná) E10 mala dobrú iskru, no tu sa už rozhorel slušný táborák a jednoznačne si zaslúži vyššie hodnotenie. Hudba tu vo veľkom pomáha dramatizovať situáciu, ale hold, ako súčasť seriálu, má na to právo. Zápletka je pútavejšia, rafinovanejšia, menej čiernobiela, menej predvídateľná, a nie iba klasická hra na mačku a myš. Navyše záver vzbudzuje zvedavosť (!). Omega ma síce aj tak stále rozčuľuje svojou permanentnou neomylnou naivitou, ale aj tak za mňa doposiaľ najlepšia epizódka. ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když není na scéně Hemlock a Emerie, tak je to nuda. Vracíme se opět k Vadné Várce a v bezprostředním srovnání s dílem minulým byla toto obrovská nuda. Stokrát viděné podané nezajímavým stylem. ()

Reklama

Reklama