Reklama

Reklama

Prípitok

  • Česko Přípitek (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Adrien trčí na otravnej rodinnej večeri. Otcove historky sa po stý raz opakujú, matka sa vyžíva v nudnej konverzácii a sestrin snúbenec ako vždy predvádza svoje rozhľad. Navyše Adrienova ex-priateľka mu neodpovedá na SMSku. Nádej, že sa k nemu vráti, sa zmenšuje. Minúty sa vlečú a Adrienovi je všetko jasné – horšie už to byť nemôže. Potom ale príde posledná rana. Budúci švagor ho požiada, aby predniesol prípitok na svadbe. Adrien neznáša svadby. A rozprávanie na verejnosti. A svojho budúceho švagra. Ale nedokáže povedať „nie“. V hlave sa mu okamžite rozbehnú rôzne scenáre toho, čo všetko by sa pri jeho prípitku mohlo pokaziť. (ASFK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (35)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Hlavní hrdina mluví neustále na diváka a vypráví mu nepříliš zajímavý příběh jednoho ukončeného vztahu + popisuje situaci v rodině. Jsem opravdu ráda, že si jeho matka konečně sundá ze zdi věšák ve tvaru penisu, ale jinak nemám žádný důvod, proč bych měla poslouchat čísi ubrečenou zpověď. SHRNUTÍ: Nekomedie o ničem ()

andrii 

všetky recenzie používateľa

Jen galantní, empatická "slovobrána. Otvírák," kterému hrdlo nevysychá. Střízlivý rétor - glosátor pozvedne Den D, čas motýlka na květině. Zaperlí, když mu duši dáš, důvěrný pocit, člověka. Žádný vjem, enfent terrible, napadající publikum, ani přehnaně výřečného showmana, libujícího si v pódiových hříčkách, který se jazykově odvázal. ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Dal som si PRÍPITOK v jediný triezvy deň svojho alkoholického behu na dlhú trať a zasiahol ma z opačného konca - z pozície toho, prečo som sa na tento beh dal. Okrem toho, že je to výstižný popis rodinne-spoločenských klišé, je to aj dobrá sonda do duše nesmelého jedinca, ktorá vo svojom emocionálnom vyznení tak rýchlo preskakuje medzi totálnym rozčarovaním zo života a vzťahov a náhle vzplanuvšími nádejami na opätovné získanie pocitu zmyslu a naplnenia  z nich, že som normálne s napätím očakával, s ktorou z nich docvála PRÍPITOK do cieľa. ()

djfun 

všetky recenzie používateľa

Je fakt, že hlavní postava, na které celý film stojí, zrovna moc sympaťák není, fakt je i ten, že na komedii to žádná závrátná kadence vtipů zrovna nebyla. Na druhou stranu je Přípitek docela fajn příběhem s celkem originálním stylem vyprávění a dvě tři scény jsou zde fakt k pochcání smíchy. Takže za mě slušnej průměr... ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Hlavní hrdina je příšernej zoufalec, ale postupně si dokázal získat moje sympatie. Škoda, že film nedrží moc pohromadě, ale spíš se tak rozpadá na jednotlivý scénky. Ale ty scénky jsou docela vtipný a mě to bavilo. Po delší době zase originální komedie, na kterou bych se s chutí podíval znovu. Zdejší hodnocení mi připadá poněkud krutý. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení začalo 21. října 2019 a trvalo 6 týdnů, natáčelo se v Paříži. (bianci)
  • V záverečných titulkoch odznie taliansky hit "Sarà perché ti amo" od Ricchi E Poveri. (Arsenal83)
  • Ide o adaptáciu rovnomenného románu od Fabrice Caro vydaného v roku 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama