Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma

Recenzie (584)

plagát

Marvels (2023) 

no zase to nebola taka katastrofa. Silne sebavedome zeny bojuju proti silnej sebavedomej zene. Vdaka kratkej stopazi to ubehlo, bol aj ten slaby vtip trochu a hlavne boli "koťátka".

plagát

Volajú ma Earl - Season 3 (2007) (séria) 

napad z vazenim bol vskutku vyborny a keby serial pokracoval v tomto style az dokonca bolo by to za plny pocet. Mne osobne vadil zaver serie a postava Billie.

plagát

Tajná invázia (2023) (seriál) 

taaaaak. Mrvel prave investoval do raketoveho pohonu a celu fransizu namieril stmhlav dole. Pochoval Furyho, obetoval Harvest, americkemu prezidentovi spravil lobotomiu a co horsie planuje v tom pokracovat.

plagát

Volajú ma Earl - Season 2 (2006) (séria) 

slabsie ako prva seria, hlavne zaciatok serie, kde su priemerne casti. No stred a zaver vytiahnu seriu hore.

plagát

Volajú ma Earl - Season 1 (2005) (séria) 

skvely sitcom so skvelym obsadenim a originalnym nametom. Kazda jedna postava je perfektne vykreslena a odskrtavanie zo zoznamu je fakt napadite.

plagát

Strážcovia galaxie 3 (2023) 

asi najemotivnejsia scena, ktoru som videl v kategorii najdivnejsia (Lylla, Rocket). Kurna takto sa robia filmy a myslim si, ze Feige sa moze od Gunna ucit. To co Mrvel prznil poslednu dobu s velkou graciou napravil prave muzicek od konkurencie. Zacinam sa tesit aj na DCEU. Film plny humoru, emocii, napatia a uzasnej hudby.

plagát

Simpsonovci - Season 33 (2021) (séria) 

naozaj katastrofa..... kedysi boli Simpsni ti co si robili srandu zo vsetkeho. Teraz sa snazia pretlacat agendu sem, agendu tam. Vegan, imigrant Q+....

plagát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

fantazii sa medze nekladu. Naozaj mega predstavivost a tvorivost co sa tyka vizualu, ale nervyzravost a tupost co sa pribehu tyka. I toho humoru je tu pomenej (az na to co nema diery). Som vazne zvedavy ako sa Feige vysporiada s Kangom.