Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (42)

plagát

Bullet Train (2022) 

Skvelo vykreslené postavy (od mandarinky s citrónom cez vlka až po lienku), veľa akcie, pasujúceho humoru a napínavého deja. Šťastie v neštastí prinieslo niekoľko zvratov a prekvapení. Za mňa jeden z najlepších filmov za posledné obdobie.

plagát

21 mostov (2019) 

Akčná kriminálka, ktorá začína ako nepodarená lúpež, z ktorej sa stáva hon na páchateľov, ktorý nakoniec odhalí úplne inú skutočnosť. Pútavé, realistické, s pár skrytými zvratmi.

plagát

Zásek (2021) 

Neurazilo, miestami príjemne pobavilo. Klasická oddychovka o covide, ktorá poukazuje na rôzne pohľady a reakcie ľudí a ich vysporiadanie sa s pandémiou. Hypochonder Martin perlil už od samého začiatku...

plagát

Otec (2020) 

Film, ktorý by si mal pozrieť každý. Neuveriteľný herecký výkon A. Hopkinsa sa vám dostane pod kožu a len čo si myslíte, že vám všetko začína dávať zmysel, znovu sa to otočí. Keď sa vzdáte snahy všetko vyriešiť a začnete naozaj cítiť, potom to do seba celé zapadne, pretože tentokrát nie je dôležitá pravda, ale zážitok. Ťažké, ale najrealistickejšie vyobrazenie aké len mohlo byť...

plagát

Leonardo (2021) (seriál) 

Každý, kto videl upútavku a vedel niečo o živote Da Vinciho, nemohol čakať presnosť a podrobne vykreslený dokument o Leonardovom živote. Teda s výnimkou scén s dychberúcimi detailmi Leonardových prínosov do svetu umenia. Aj napriek tomu sa tvorcom podarilo prísť s výbornou fikciou, ktorá vykreslila príbeh človeka, ktorého meno síce všetci dobre poznáme, ale nevieme kým vlastne bol a čo predstavoval pre svoju dobu.

plagát

Palmer (2021) 

Vynikajúca "tour de force" v podaní Timberlakea a rovnako skvelý výkon Allena v podobe Sama v "nesprávnom tele". Emocionálne silná myšlienka nie len o prijatí iných, ale aj o druhej šanci, ktorú občas dostaneme. Miestami síce predvídateľné, ale za to úsmevné a dojímavé.

plagát

Herec (2020) (seriál) 

Trojdielna miniséria, ktorá jednoznačne prekonala moje očakávania. Po dlhom čase klobúk dolu pred československou produkciou, nomináciu na prestížne ocenenie PRIX EUROPA si naozaj zaslúžila. Vynikajúci "herec" v podaní J. Ciny, stupňujúce napätie a prevracanie kabátov až do samého konca. Krásne pripomenutie 50. rokov, na ktoré si dnes už mnohí nepamätajú. Potešili tiež zábery z Pražskej právnickej fakulty.

plagát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Úsmevné, dojímavé, legendárne. Ocení každý fanúšik Freddieho, ale aj Queen ako takých. Herecké výkony nadpriemerné, Rami Malek to poňal a stvárnil dokonale. Po dlhom čase film s obrovským ohlasom, ktorý nesklamal, naopak opäť oživil veľkú legendu.

plagát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Typický Rowan Atkinson (aka Mr Bean), ktorý má znovu častokrát viac šťastia ako rozumu. Vďačné, oddychové a plné vtipných momentov. Za tanečnú kreáciu a magnetické boty dávam hviezdičku naviac. Také energetické tabletky by stálo za to vyskúšať.