Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (8)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

"Evi,ty jseš muj nejkrásnejší dárek, já si tě rozbalim" a mnoho iných viet z Pelíškov je nesmrteľných. Smiech cez slzy...Pelíšky mi vždy budú pripomínať rôzne obdobia života a najviac jeden prelomový, ktorý sa vždy bude spájať so začiatkom niečoho výnimočného. Veď ty vieš :)

Vykúpenie z väznice Shawshank

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994)

Veľmi smutné, i keď záver je v podstate pozitívny. Vo veľa miestach mi zvieralo hrdlo a bolo mi nesmierne ľúto...Úžasný film, rozhodne jeden z tých ktoré môžem vidieť znova a znova.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Silné, dojemné a neskutočne úprimné prostredníctvom Forresta.

Samotári

Samotári (2000)

"....a ta bolest tady, to je jak vám ta duše chybí, jak bloudí, jak je u někoho jinýho. Ona se vám pak vrátí, ale to trvá dlouho. Někdy ty kousky duší vidím na lidech jako malý modrý světýlka, kousky duší lidí, který vás měli rádi a už nemaj....Všichni na sobě máme spoustu světýlek..." Pre mňa najnezabudnuteľnejšia časť filmu. Samotáři sú klasika, videla som ich snáď 50 krát a určite sa k nim ešte vrátim. Kombinácia Trojan + Macháček jednoducho zrejme nikdy nesklame.

Čiara

Čiara (2017)

Vcelku nerozumiem tak nízkemu hodnoteniu tohto filmu. Veď tomu niet čo vytknúť. Herci k postavám sadli jak riť na šerbel, malo to nápad, vtip, smútok, odraz krutej reality..Čo viac si priať? Pre mňa vynikajúci počin, zakončený úplne krásnou nečakanou scénou. Film rozosmial aj zarmútil. Za mňa jednoznačných 5 hviezd bez váhania.

Hriešny tanec

Hriešny tanec (1987)

Moje detstvo ...Keď som bola chorá, púšťala som si to na videokazete aj trikrát po sebe. A samozrejme som chcela vedieť tancovať tak ako Baby a mať presne také biele šaty v ktorých dali s Johnnym posledný tanec :) Už len pre tie spomienky to bude u mňa navždy za 5 hviezdičiek.