Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Česko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Príbeh je voľným pokračovaním úspešného filmu Šťastný nový rok. Začína sa na Silvestra, keď Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Jej súhlas rozpúta bláznivý kolotoč udalostí, predchádzajúci ich svadbe v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku. Trojica Haniných priateliek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a ich rodiny opäť vnášajú do zdanlivo jednoduchej prípravy svadby dobrodružstvo, napätie, zábavu a niekedy aj drámu. Zatiaľ čo jedna z nich je momentálne bez partnera, druhá má okolo seba hneď dvoch súperiacich sokov a tretia manžela, ktorý svojou bezstarostnosťou už naozaj prekračuje všetky hranice (v tomto prípade dokonca hranice schengenu). Všetci v podstate nechtiac robia všetko pre to, aby zamilovanej dvojici svadbu skomplikovali, alebo ich vlastným príkladom odradili, až tak, že k nej skoro ani nedôjde... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (108)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Sequel k Šťastnému novému roku nebol až tak zlý nápad. Otvorené osudy postáv sa dali ďalej rozvíjať, predovšetkým láska Mareka a Hany, ktorá vyústila až do svadby. Tá sa odohráva v chorvátskom Rovinji, ktorý je ako stvorený na príjemnú kulisu. A keď sa to tak vezme, tak práve táto scenéria je najväčšou prednosťou celého filmu - čiže opäť dominuje skvelý vizuál a Čekovského hudba. Herecké výkony sú fajn, ale scenár je zas a znovu slabší a klišoidný. Nuž, ale aspoň na tie 2* to bolo. ()

BlackDemon odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak asi takto vyzerá filmové peklo :-) Zoberte opozerané tváre, zaklincujte to Vašutom, pekne to nasvieťte, natočte a potom v strižni povyberajte pekné obrázky a jebať pritom na nejaký dej - a máte tento brutálny ale fakt brutálny shit. Toto je ešte horšie ako filmy od Evity /a to už je fakt ultranízky level/. Herci, ktorí v tejto plytkosti hrali by mali byť doživotne vylúčení z divadiel v ktorých hrajú - za stratu umeleckého úsudku. ()

Reklama

Anet21 

všetky recenzie používateľa

⚪To, čo som písala pri prvom diele platí do bodky aj pri tomto, akurát sa všetko ešte tak o 40% zhoršilo.⚪Film má veľa spoločné s tohtoročným skvostom 365 dní - Tento deň. Oba filmy sú totiž iba akousi kompiláciou hudobných videí bez pointy a deju, občasne vyplnené dialógovou scénou, ktorá rovnako nemá pointu, dej a v konečnom dôsledku ani dopad na príbeh.⚪Všetko je luxusné, banálne, všetky postavy okrem vzťahov neriešia žiadne reálne problémy, a áno, aj jednoduchá zábava môže byť eskapizmus pre diváka, ale musí v nej byť aspoň čosi, čo má hodnotu, kvalitu.⚪Tu okrem slušnej výpravy, resp. kamery nemá hodnotu nič - ani postavy, ani dej, ani dialógy, všetko je karikatúra vyhnaná do krajnosti, všetko je skôr hudobné video než celovečerný film. Ani žiadne genius loci nefunguje, a to už je čo povedať.⚪Krónerovci si zase nakrútili film od seba pre seba. A D. Havlová už začína mať syndróm Z. Studenkovej, kedy už skrz plastiky nedokáže ani poriadne vyslovovať.⚪ ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Voľné pokračovanie rovnomennej komédie spred 3 rokoch, ktorú som si ja osobne celkom užil. Tento snímok už len rozvíja a nejakým spôsobom dopĺňa dej, aj keď kvalitatívne je to posun smerom dole. Mení sa prostredie a dejová linka, ale problémy, starosti, bizarné a miestami trápne situácie ostávajú veľmi podobné. Po druhýkrát to už ale trošku viac nudí. 50 % ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

o něco méně agresivně otravné a hloupé než jednička. Postavy už se většinu času nechovají jako retardi a některé scény dokonce i fungují tak jak tvůrci zamýšleli, takže se mi povedlo se občas i pousmát. Tak jako tak ale tohle patří zaslouženě ke dnu Československé tvorby. Aspoň, že si herci užili hezkou dovču v Chorvatsku...20% ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama