Reklama

Reklama

Súperi

  • Česko Rivalové (viac)
Trailer 1

Patrick (Josh O´Connor) a Art (Mike Faist) sa spriatelili vďaka spoločnej vášni k tenisu a počas dospievania sa stali nerozlučnými priateľmi. Keď však do ich životov vstúpi nadaná tenistka Tashi (Zendaya), ich vzťah sa zmení. Z kamarátov sa stanú súperi v láske, ale aj na tenisovom kurte. Jednému sa darí viac, druhému menej – v športe aj v láske to tak niekedy chodí... Keď sa však majú po rokoch stretnúť v zápase na známom turnaji Challenger, všetko sa môže zmeniť. Ktorý zo súperov sa stane víťazom? (Continental film)

(viac)

Zaujímavosti (13)

  • Čo sa týka intímnych scén, Zendaya prezradila: "Mali sme koordinátora intimity, ktorý bol fantastický a veľmi nápomocný, pretože bolo dôležité, aby sme sa cítili bezpečne." (Arsenal83)
  • Hoci sa bežný zápas odohrá v rámci jedného dňa, tu sa zápasy točili aj v rámci troch filmovacích týždňov, čo spôsobilo, že sa tu striedajú všetky druhy počasia od slnečného po zamračeného a rozdiel teploty vzduchu bol tak výrazný, že v niektoré dni nebolo ani 10 stupňov Celzia, no v iné aj nad 30. (Arsenal83)
  • V jeden natáčací deň došlo v blízkosti kurtov k hromadnému uvoľneniu peľu niektorých blízkych stromov, ktoré zafarbili celú scénu (a všetkých ľudí na nej) do žlta, čo sa podarilo odstrániť až po daždi počas niekoľkých nasledujúcich dní natáčania. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo 3. mája 2022 v Bostone, kde sa konala kastingová výzva pre miestnych obyvateľov, aby sa zúčastnili konkurzu na tenisových hráčov, generálnych komparzistov a náhradníkov. Natáčanie prebiehalo vo štvrtiach Back Bay a East Boston a ukončené bolo 26. júna 2022. (Arsenal83)
  • Empajrového rozhodcu hrá Darnell Appling, ktorý je asistentom Zendaye. Aby sa dôkladne pripravil na svoju rolu, absolvoval lekcie profesionálnych rozhodcov. (Arsenal83)
  • Film mal premiéru v austrálskom Sydney 26. marca 2024. Americká premiéra prebehla vo Westwood Village Theatre v Los Angeles a zúčastnila sa jej aj Venus Williams. (Arsenal83)
  • 12. dubna 2024 vyšlo v rámci propagace filmu album „Challengers [MIXED] by Boys Noize“, na kterém je výběr několika skladeb ze soundtracku od Trenta Reznora a Atticuse Rosse, které remixoval německý DJ Boys Noize. Samotný originální soundtrack pak vyšel 26. dubna, tedy v den premiéry filmu v amerických kinech. (Schyzartis)
  • Film měl mít původně premiéru v kinech 15. září 2023, ale byl odložen kvůli stávce SAG-AFTRA. Film měl mít také premiéru na srpnovém filmovém festivalu v Benátkách v roce 2023. Nakonec však byl uveden až v roce 2024. (Detektiv-2)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Súvisiace novinky

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

Třetí Na nože dostalo název a nabírá obsazení

28.05.2024

Detektiv s výrazným jižanským přízvukem, Benoit Blanc, se vrací řešit nový podivuhodný případ... svůj zatím nejnebezpečnější. Jak už bylo dříve avizováno, z chválené detektivky Na nože režiséra Riana… (viac)

Reklama

Reklama