Reklama

Reklama

Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození

  • Česko Deník princezny 2: Královské povinnosti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Do tridsiatich dní si musí nájsť ženícha, inak stratí nárok na trón. Srdcu sa však nedá rozkazovať... Päť rokov prešlo, odkedy sa Mia stala princeznou. Teraz dospela v krásnu mladú ženu a je pripravená ujať sa úlohy princeznej kráľovstva Genovia. Akoby to však už nebolo dosť pre obyčajné americké dievča! Mia sa od starej mamy, kráľovnej Clarissy dozvie, že jej dni ako princeznej sú zrátané ešte skôr, ako sa začali, a na svoje krehké bedrá musí prijať úlohu ešte náročnejšiu - stať sa kráľovnou Genovie. Zákon však hovorí jasnou rečou: kráľovskú korunu môže prijať iba vydatá princezná. A tak sa vzápätí musí Mia zmieriť s tým, že ju obklopuje kŕdeľ ženbychtivých mládencov, z ktorých každý túži stať sa kráľom Genovie a Miiným kráľovským manželom. To vyvoláva kopu komických až turbulentných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (190)

C0r0ner odpad!

všetky recenzie používateľa

Když jsem asi jednou pozbyl veškerých smyslů, pustil jsem si tohle velekurvadílo. Co jsem asi tak čekal? Už jednička byla něco otřesného, takže pokračování muselo nepochybně klesnout ještě o level níž. No, nakonec jsem to přežil bez trvalých následků (snad) a při sledování jsem si říkal, že na smrtelné posteli budu litovat každé vteřiny strávené touhle píčovinou. 5% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Debney: 1. Breakaway - Kelly Clarkson [3:58] ,2. I Decide - Lindsay Lohan [3:14] ,3. This is My Time - Raven [4:26] ,4. I Always Get What I Want - Avril Lavigne [2:33] ,5. Trouble - Pink [3:13] ,6. Because You Live - Jesse McCartney [3:19] ,7. Love Me Tender - Norah Jones/Adam Levy [2:56] ,8. Fun in the Sun - Steve Harwell [3:28] ,9. Let's Bounce - Christy Carlson Romano [3:18] ,10. Dance, Dance, Dance - Wilson Phillips [2:01] ,11. Fools - Rachel Stevens [3:12] ,12. A Love That Will Last - Renee Olstead [3:32] ,13. Your Crowning Glory - Julie Andres/Raven [2:42] ,14. Miracles Happen - Jonny Blu [4:18], ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $95,170,481Tržby Celosvetovo $134,734,481║ Umelina. Umelina ako všetky tie posledné filmy o nájdených/ objavených princeznách, či na druhú stranu vo svojom živote hľadajúce svoju podstatu bytia, a ako je zvykom to všetko zasadené nie v starých dobách ale v tej dnešnej. Príbehová tuposť nesmie chýbať, namyslenosť je samozrejmá, .... aspoň že sa dá pozerať na tú sympatickú Anne Hathaway ináč by sa na t fakt nedalo pozerať, režisérovi Garry Marshallovi vyšiel Pretty Woman a to je tak všetko od vtedy sa len plandžú po podobných zlátaninách. __UPDATE__ pozrel po dlhšej dobe v roku 2015 cez Vianočné sviatky a nakoniec som to lepšie zniesol a strávil, miestami pobavilo a herci sa dali zniesť /55%/ ()

zipacna 

všetky recenzie používateľa

Opravdu hodně naivní komedie o mladé nástupkyni trůnu. Ale to by mě nevadilo. Film to zase nebyl tak špatný, nenudil jsem se, nenaštval jsem se u toho. Jediné, u čeho jsem se trochu zašklebil, byly ne moc romantické "romantické scény". Ale jinak skvělí Hector Elizondo a John Rhys-Davies se mi ve filmu líbili nejvíce. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Ešte omnoho viac naivnejšie než jednotka, ale zároveň aj zábavnejšie (a kratšie). Pribudlo (prvoplánovo) vtipných postáv (slúžky, snaživý ochrankár Lionel), vrátila sa absolútna väčšina postáv z minulého dielu (hoci tá najdôležitejšia - frajer princeznej, nepochopiteľne zmizol) a samotná Anča už konečne vyzerá ako žena - jej veľké oči a úsmevy, tomu filmu pomáhajú omnoho viac než režisér idúci na neutrál. Stále je to len šablónovitá rozprávka, ale keby som si mal vybrať medzi jednotkou a dvojkou, siahnem po tomto filme. 5/10 ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (16)

  • Režisér Garry Marshall obsadil do filmu takmer celú svoju rodinu. Ročný vnuk Sam nesie prsteň vo svatobnej scéne. Manželka Barbara si zahrala roli Lady Jerome. Syn Scott, ktorý je obvykle otcovým pomocným režisérom, zahral rolu člena ochranky Shadese. Dcéra Kathleen hrá Charlotte. Ďalšia dcéra Lori si zahrala rolu učiteľky. Jej dcéry Lily a Charlotte hrajú princezny. A neter Tracy sa predstavila ako Lady Anthony. (genetique)
  • Během scény surfování na matraci, kterou mimochodem Julie Andrews (Clarisse Renaldi), ročník 1935, zvládla bez kaskadéra, praví Clarisse Mie (Anne Hathaway), že za svých mladých let často létala. Je to zřejmě odkaz na její nejslavnější roli, ve filmu Mary Poppins (1964), za kterou dostala Oscara. (imro)

Reklama

Reklama