Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózneho korporátneho zamestnanca Aleša (Jakub Prachař) jeho narcistický šéf (Alexander Bárta) namiesto povýšenia preloží na najhoršie oddelenie - do call centra. Tam veľmi rýchlo musí prísť na to, ako spolu s trafenou konšpirátorkou Marcelou (Peťa Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojta Kotek), vzorňáčkou Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohranú partiu. Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje nové oddelenie pred zrušením a hlavne nájsť stratenú sebaúctu. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (359)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Už dlho som sa tak dobre nezabavil. Lenže. Prvá polka je super. Tam sú také myšlienky, také dialógy, že s tým sa dá jednoducho stotožniť a akceptovať. Akonáhle ale prídu do rezortu, začína to kulhať. Stráca to tú podstatu, hru preberajú stereotypné postavičky a ich správanie a miestami cítiť, že by sa to dalo prestrihať, zrýchliť, skrátiť. Nič to ale neuberá na tom, že aj v druhej polke sú fajn vtípky a scénky. Finále ma však osobne sklamalo, tak ďaleko to veru nemuselo zájsť. Záver samotný je už len taká bodka a uzatvorenie niekoľkých dejových liniek. Za mňa silné 3 z 5 (Kino Mladosť) ()

necisty 

všetky recenzie používateľa

Jako zaměstnanci korporátu se mi to moc líbilo a v některých postavách jsem viděl sebe a své kolegy. Věřím, že ani jiní mého věku by nemuseli být zklamaní. Moc nerozumím, proč toto hodnotíte tak špatně a nějaký trapný Prvok, Šampon, Tečka a Karel má vyšší hodnocení. V Česku se podobné komedie moc neumí a cpou se tam nesmyslné dějové linky. Tady si to na nic nehraje a je to plnými doušky bláznivá komedie s perfektním obsazením. Smál jsem se od začátku až do konce a o tom to má být. ... MKUH ()

Reklama

klukluka odpad!

všetky recenzie používateľa

Slunce, seno, teambuilding. To zbabělý dementi před filmem vnímám jako výraz největšího pohrdání všem, kdo tomu dají lepší hodnocení, než odpad! Dopadlo by to stejně i bez nápovědy. P.S.: Osobně jsem se kdysi přesvědčil o tom, že si Anna Polívková zakládá na vlastní důstojnosti. Má na ni ale ještě nárok? ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem velkou blbost, a dostal jsem obyčejný český výplach. Nenadchlo, neurazilo, a mělo to několik scén kdy jsem se upřímně zasmál, jsou tam krásné ženy a několik momentů není úplně marných. Jako výplach, u kterého nemusíte myslet to funguje obstojně. Žádný zázrak to není, ale taky to není české filmové peklo. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Komédia musí spĺňať kritériá, aby sa divák bavil. A divák sa nebavil. Len neveriacky krútil hlavou. Áno, myšlienka je aktuálna – firemné teambuildingy môžu vyzerať aj takto... Ale chýbala mi akákoľvek pridaná hodnota, postavy ma nudili (možno bod navyše za postavu Michala v podaní Vojtu Koteka). Slovenskí účastníci majú prízvuk. Príbeh je veľmi predvídateľný. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (6)

  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)
  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)

Reklama

Reklama