Reklama

Reklama

Tentokrát nejde známej partičke o zisk, ale o pomstu. Danny Ocean (George Clooney) sa snaží pomôcť starému priateľovi Reubenovi Tishkoffovi (Elliott Gould). Ten vsadil na nesprávnu kartu a pustil sa do stavby hotela s falošným kamošom, prefíkaným Willym Banksom (Al Pacino), ktorý sa ho snaží o luxusnú nehnuteľnosť pripraviť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (617)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Aj keby som všetko vyzradil,o nič neprídete.Všetko je od začiatku jasné,ako v predchádzajúcich dieloch.Všetko je do detailu premyslené,takže ostáva si tú lúpežnú pomstu iba vychutnať.Takmer vo všetkom podobný prvému dielu,ktorý bol takmer dokonalý.Druhý,aspoň mňa osobne veľmi sklamal.Hra na toho,kto je lepší zlodej ma nejako nechytila.Technicky veľmi kvalitne odvedená práca,výborní herci,hoci ich je priveľa,takže vlastne žiadny nedostáva večší priestor.Navyše pár vtipných scén,takže pre milovníkov prvého dielu povinnosť.Myslím,že bolo fajn,že Soderbergh upustil od účasti J.Roberts a C.Z.Jones,to by už bolo priveľa.Takže to odbyli vetou:"Áno,tie vzťahy nie sú jednoduché..."Uvidíme dokedy to Danny bude ťahať...Film 70%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Pochopila to?“ – „Jej sa to netýka.“ – „Ale pochopila?“ – „Jej sa to netýka.“ Znova je TO tam (v snaživej dvojke TO tam bohužiaľ nebolo). Prvý diel mám veľmi rád. Druhý obsahoval zopár báječných momentov, ale málo, nedokázal naplniť očakávania. Čítal som na tretí diel recenziu, v ktorej autor písal, že záver heist movie trilógie je niečo medzi. Nuž, mal pravdu. Nie je to také dobré, ako jednotka. Od záveru som čakal smršť nečakaných zvratov, ako bolo v jednotke S.W.A.T. komando, avšak ničoho mimoriadneho som sa nedočkal. Všetky finty boli o niekoľko tried dole oproti prvej časti. Tam akoby kradli vysokoškoláci. V trojke žiaci základnej školy. No cítil by som sa zle sám pred sebou, kebyže tejto uvoľnenej, oslnivo hviezdne charizmaticky obsadenej kriminálnej komédii nedám 4*. Predsa len je tu návrat k nákazlivej hravosti jednotky. Clooney a spol. rozohrali vojnu. Motív pomsty dodáva trojke hĺbku, ktorá prvým dvom častiam (kde šlo len o osobné zbohatnutie) chýbala (hlavne dvojke). Samozrejmosťou sú skvelé hlášky („Na Sinatru ti kašlem.“), parádne inscenované scény (dojatie z televíznej šou, megageniálny running gag s mexickou revolúciou) a suché dialógy („Čo si mu na to povedal?“ – „A čo som mal?“ – „Nič.“ – „Veď som mu na to ani nič nepovedal.“). Medzi Clooneym a Pittom to iskrí báječne. Rozpočet 85, celosvetová tržba 311. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Až bude chcieť Clooney zase Oscara a vyberie si nejakú ambicióznu drámu bez komerčného potenciálu, určite bude o pár mesiacov neskôr hľadať telefón na Soderbergha. Súhlasím s názorom mnohých. Film je príliš prekombinovaný, nie však nepozerateľný či predvídateľný. Čo všetko sa podarí partii Dannyho, v tak krátkom čase, to musí aj 007 len čumieť. Celkom by ma zaujímalo, ako sa im podarilo dostať vrták na razenie tunela doprostred Las Vegas. Proste pre mňa tretí diel už v kategórií: pozeraj sa a veľmi nepremýšľaj. ()

Satan 

všetky recenzie používateľa

Soderbergh si možná usmyslel, že po šesti letech by konečně mohl natočit něco smysluplného a tak se vrátil k Dannyho parťákům. Naštěstí pro mě to byla satisfakce za letošní podprůměrné třetí díly a já Stevenovi tleskám. Křečovitá a nepřehledná dvojka je ta tam, tento díl přišel bavit a sálá z něho jak sebevědomí všech zúčastněných (Al Pacino ruluje nejvíc, co si budeme povídat), tak i pohodová atmosféra ze sice provařenějšího, nicméně zábavnějšího a uvolněnějšího příběhu. Je až dechberoucí sledovat tolik hereckých ikon v jednom záběru, ale na to už bychom si pomalu měli zvykat…a nepobavila jen snůška vtipů, ale i viditelné narážky na Kmotra (Garcia překvapivě nejlepší výkon po Pacinovi aneb Kmotr vždy a všude). Kde byl děj trochu uspávací, tam ho jako vždy doplnila rytmická a vhodně zvolená hudba. I přes všechna tato pozitiva doufám a věřím, že Dannyho parťáci si budou užívat dovolenou a už se na žádnou loupež chystat nebudou. Nedráždi hada bosou bankovkou, chtělo by se dodat… [Přesná stopáž: 122 min] ()

Toren 

všetky recenzie používateľa

5/10. Lepší jak dvojka, horší jak jednička. Nevím... tahle série mi fakt nesedla. Herecký koncert je to jediné, co bych považoval za pozitivní a už i ty překombené heisty mi nepřijdou nikterak zajímavé. Je tam kupa scén, která mi v rámci příběhu přišla úplně mimo mísu a jen jako nabubřelá vata. Jo, řemeslně pěkný, všechno děsně elegantní a na správným místě, ale totálně prázdný a recyklující zápletky a linky z minula. Fakt ne. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (31)

  • V jednom záběru Matt Damon (Linus Caldwell) říká, že si neví rady, a že vyplýtval své čtyři nejlepší identity - vše je natočeno velmi roztřesenou kamerou; pochopitelně se jedná o narážku na sérii o Jasonu Bourneovi a obvyklou ruční kameru jejího režiséra Paula Greengrasse. (Johny_fork)
  • Brad Pitt (Rusty Ryan) si utahuje z George Clooneyho (Danny Ocean) tloušťky - naráží tím na jeho "vypasenou" roli v Syrianě (2005). Clooney zase popichuje Pitta, aby se usadil a pořídil si děti, což je narážka na jeho tehdejší vztah s Angelinou Jolie. (xjane)
  • Snímek byl do kin rozvážen pod falešným názvem „Licence to Steal“. (imro)

Súvisiace novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (viac)

Sex, pravda a video

Sex, pravda a video

01.05.2008

Tak tahle zpráva přímo žadonila o bulvární titulek. Soderbergh ve světě luxusní prostituce, Soderbergh chce pornohvězdu, Soderberghovy zážitky s profesionální přítelkyní nebo něco takového. Steven… (viac)

Bradova špionáž

Bradova špionáž

24.04.2007

Tahle zpráva se do 5 sekund sama zničí... Ne, nečeká vás senzační potvrzení starých drbů o tom, že Brad Pitt by měl nahradit Toma Cruise v dalších nemožných misích. Tahle představa zůstává v… (viac)

Reklama

Reklama