Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Kreuston 

všetky recenzie používateľa

Prve serie som velmi nezral, Roman Fratric mi bol dost proti srsti a nepripadal mi vtipny, ale s prichodom Petra Sklara na jeho miesto sa tento serial vysvihol medzi moje oblubene sposoby kratenia volneho casu a zlepsovanie nalady. A ked si to porovnate s roznymi panelakmi, ordinaciami a inym dnom zumpy, co sa tlaci do primetime, tak je to hotovy poklad. ()

Reklama

Dudros 

všetky recenzie používateľa

najlepšia bola úplne prvá séria s Rudym, vtedy to malo pravú mafiánsku atmosféru a celkovo výborný čierny humor. Žial s ďalšími sériami to išlo rýchlo dolu vodou a kludne si dovolím povedať že s postupom času sa z Mafstory stala jedna primitívna trápna preafektovaná kravina. Po piatu sériu sa to dalo ako tak pozerať, potom to už ďalej len sršalo primitivizmom jedna radosť. Je škoda že Roman Fratrič tam bol tak krátko, pôsobil ako pravý mafián. Tri hviezdičky za tie skvelé začiatky ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Tak ako v prípade Profesionálov, aj Mafstory bolo zo začiatku zaujímavé a vtipné. Scenáre sa však rýchlo začali otrepávať a už som mal postupom času pocit, že to je jednoducho stále o tom istom. Veľmi slabá rôznorodosť situácií. Každopádne písať vtipné scenáre každý týžden 5 rokov nie je sranda. Pravdaže na slovenské pomery je to špička, lebo tu nič iné momentálne v ponuke vtipnejšie nie je a to je veľmi smutné. ()

Don Maty 

všetky recenzie používateľa

Nenormálne skvelý seriál a hlavne slovenský seriál. "Počúvaj ma Milánko, chceš skapať hneď alebo až zachvíľu...". Charaktery postáv su spravené skvelo a humorne. Sprostý Banán, premúdry nerd Milánko, ožran Béla, vygumovaná Pipina a skvelá dôchodkyňa v pravom slova zmysle Teta Márgit. Prco je tam niekedy trošku navyše ale nevadí, zmierim sa. Mám túto zostavu veľmi rád a neuveriteľne sa nasmejem keď to pozerám :)...4* ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Námet dielu Feďovo dedičstvo vychádza z filmu Podivné dedičstvo (1972). Okrem samotnej témy deja na film odkazujú tiež niektoré repliky hercov, ktoré sú takmer totožné s hláškami zo spomínaného filmu. Sú to vety ako: "Banán, keby si ty držal hubu, možno sa dozvíme, kto to je." / "Tu sú veci, ktoré mal tvoj otec oblečené, keď sme spolu boli poslednýkrát na akcii." Podobný prípad inšpirácie dejom iného filmu sa odohral tiež v dieli Klub bitkárov. (Hudino)
  • V Aliho pracovni si môžeme naľavo od dverí všimnúť na stene obraz „Dáma s hranostajom“, ktorý namaľoval Leonardo da Vinci, koncom 15. storočia. (AxelWers)
  • Novoročný príhovor tety Márgit (Peter Batthyany) 1.1.2008 sledovalo viac divákov než novoročný príhovor prezidenta Slovenskej republiky. (darkjoker)

Reklama

Reklama