Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (216)

HOCKEYKA 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnotenie platí len do konca štvrtej série.Príchodom Michala Hudáka moje sympatie k seriálu značne poklesli,o novom zložení ani nehovoriac.Série 1 až 4 však považujem za fantastické a dosť často si ich púšťam na zlepšenie nálady.Nerozumiem dosť dobre ostrej slovnej kritike a hodnoteniu niektorých tunajších členov,podľa mňa prirovnávať fantastických komikov Ľuba Kostelného a Lukáša Latináka k ochotníkom je prehnané.Nie každému sa musí páčiť jednoduchý prvoplánový humor,ale znosiť ho za každú cenu pod čiernu zem len preto,že je rýdzo slovenský mi pripadá ako obyčajné ,,rýdzo slovenské"chrapúňstvo. ()

trinan_kop odpad!

všetky recenzie používateľa

Bolo by to na 1-2 hviezdy, ak by tam nedali Michala Hudáka, v úlohe, ako to povedať, cielene hlúpeho truľka, hovoriaceho nejakým divným nárečím. Ono tvorcovia asi zabudli na to, že nárečím na Slovensku nehovorí nikto pod 70 rokov - normálny ľudia, nech žijú kdekoľvek, či už východ SR, či západ, hovoria po Slovensky, a len veľmi, veľmi mierne použijú nejaké slovíčko odlišné od spisovnej slovenčiny. Ale Hudákova úloha, to je niečo strašné - cielené na spodných 20% divákov, čo sa týka IQ -> seriál s ním prudko klesol. ()

Reklama

teltri 

všetky recenzie používateľa

Je to super, sú to pohoďáci. Vždy ma rozosmejú, a život zrazu nie je taký vážny. Ďakujem priatelia. Budete my chýbať. Najlepšia časť bola keď ich zasypal sneh v zime. Suseda bežná "krásne" zaiskrila ;-) a Miki Hric, je východňar jak Buk .. to stačí. Divím sa nízkym hodnoteniam. Skúste nejaký scénar vymyslieť keď ste takí múdri :-) ()

RomanBond007 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nechápem negatívne ohlasy . Všetci tí čo dali odpad! asi nechápu slovenský humor. Mňa ten seriál nesmierne baví , hlavne od príchodu Mikiho Hrica. Podarený je samozrejmé aj Boborovský a stále nedocenený a z nich určite najbystrejší Šano. Rovnako dobre zahrala svojú úlohu trochu povýšenecká Balažíkova a stredoslovák z Očovej Karol Hurka. Pobavili aj vtipné hlášky a neustále sa meniace ceny tovarov u Miňa :D . Ale strhávam hviezdu za to , že odišla Balážiková. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Na tento seriál kouknu jenom sem-tam na JOJ-ke. Místní hodnocení mě moc nepřekvapuje. Je to typ seriálu, který se Vám buďto fakt líbí, anebo ho nesnášíte... Já jsem z těch, kterým se to líbí a většinou se prochlámu celý díl... 5* nedám, protože nejsem pravidelný divák, to by nebylo fér. Hlavně kočka H. Krajčiová, na tu se fakt dá koukat :) ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • V 1. epizóde 8. série sa na nábreží Dunaja odohrá fingovaný únos Maroša Nagya (Peter Batthyány). V rádiu ale povedia, že únos sa odohral v historickom centre. (Johnny.ARN)
  • Zuzana Fialová se při svém epizodním vystoupení setkává se svými partery z jiných seriálů, konkrétně s Jánem Kronerem, se kterým si zahrála v seriálu Nikdy neříkej nikdy (od r. 2009), a Ľubošem Kostelným, s nímž se setkala v seriálu Záchranáři (od r. 2003). (Vazzy)

Reklama

Reklama