Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

Dušan Rapoš jde točit romantickou komedii, přitom nezná hranice vkusu a nevkusu, dokonce ani neví, v jaké situaci člověk projevuje jaké emoce. Neví zkrátka zřejmě vůbec nic o tom, jak by měl dobrý film vypadat. Už i jeho první díl byl celkem bída, ale vedle tohoto snímku by si skoro zasloužil nálepku klasika. Mizerní herci, mizerná hudba, ještě, že to mělo alespoň nějaký děj. Toto je jeden z takových těch typicky špatně natočených filmů, které tady na ČSFD sklízejí nechvalné ohlasy a velmi nízká hodnocení. Právem. ()

clemo odpad!

všetky recenzie používateľa

Zrovna na to koukam a musel jsem zapnout csfd a ulevit si. A jak vidim, nejsem jediny se svym nazorem. Tohle nelze zanrove zaradit, neni to dokument, neni to inscenace, neni to telenovela. Otresna kamera, otresny strih, pribeh jako by ho napsalo retardovane dite, jedine vhodne oznaceni je "slatanina". ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že dosť podhodnotený film napriek tomu, že sa v mnohom ukázal ako hlúposť. Film v češtine ešte nie je najhoršia vec, no predabovaný Maiga ma nepotešil. Taktiež ten casanova, ktorý zachraňuje dažďové pralesy bola obludnosť. Výprava pekná, film má oddychovú atmosféru, trocha zábavy a navyše možno by bez neho nebola ani nádherná pieseň Voda čo ma drží nad vodou. Navyše Eva Vejmělková je stále krásna, napriek tomu, že od prvého dielu ubehlo približne 14 rokov. Trochu mi vadí, že tu má už tretieho partnera, ale tak je to len film, ktorý veľmi na minulosť nespomína. Ako muzikál to nie je tak dobré ako predchádzajúce, no piesne okolo Ibiho pobavia. ()

Unterschleif odpad!

všetky recenzie používateľa

Ibiho nadabovali lebo šušle. Nadaboval ho šušlajúci Kramár... Vyzerá to akoby bol film natočený pre deti a vyzerá to, že si k nemu deti dokonca samé napísali scenár. Ináč si jeho primitívnosť a stupiditu vysvetliť nedokážem... No čo sa hereckých výkonov týka je večná škoda, že zlaté maliny nemajú kategóriu zahraničný film. S týmto by na nich Rapoš určite pozbieral čo by sa dalo... ()

liduskaa123 odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprostý propadák. Komedie? Prosím a kde? Při sledování mi bylo trapně. Vydržela jsem až do konce s pocitem ztráty času. Dialogy naprosto o ničem. Dlouhé tklivé rádoby zamilované pohledy. Kde se v tom filmu vzal Marián Labuda? Naprosto pod jeho úroveň. Neustálé šišlání afrického hlavního hrdiny – odporné. Esmeralda v českém podání. Odpad. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)
  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)
  • Prvý slovenský film, ktorý bol nakrútený v angličtine, so zvukom DTS a postprodukovaný v Hollywoode (strih, zvuk) či Johannesburgu (laboratórne práce). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama