Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

gumolit 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel bol na svoju dobu celkom dobrý,druhy som tiež nejak neodzudzoval, ale prečo vzniklo toto?A ozaj toľko černochov som v slovenskom filme ešte nevidel a tá prehnaná pesnička od Ráža že už sa drži nad hladinou ale hladinou alkoholu asi!Neviem bol to vraj úspech ale u mna nie nechcem to už ani raz vidieť.Dám jeden bod za Mariana Labudu aj keď nehral skoro nič! ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Je třeba ocenit Evu Vejmělkovou, že svou životní pouť Fontánami dotáhla do konce, i když prostě musela vědět jak to dopadne...alespoň doufám, že to tak bylo, protože jinak u mě hodně klesla:) Nejsilnější stránkou filmu tak, jako obvykle, jsou doprovodné písně, po delší době už ne tak superprofláknuté... ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Peklo. Nočná mora z Elm Street 4 je oproti tomu nič. Zhmotnenie vašich najhorších snov. Tých, v ktorých vás naháňa psychopatický magor so sekerou a vám vypovedajú poslušnosť nohy. Toto ak by videl niekto z Európskej únie, nemilosrdne, nekompromisne a bezprecedentne nás vylúčia z EÚ. Fontána pre Zuzanu 3 by mala byť trestná. Dušan Rapoš je jeden z najhorších slovenských režisérov, Vejmělková je asi taká herečka ako ja (čiže žiadna) a obskúrnym vrcholom je Ibrahim Maiga (dabovaný Marošom Kramárom!), ktorý tu absurdne hrá v podstate sám seba (takže je otázne, či hrá toho istého chlapa, ako v dvojke, kde pokiaľ viem nehral sám seba). Režisér ho bizarne skombinoval s Mariánom Labudom, ktorý sa po pľace premáva v trenkách a jeho scénam dominujú bradavky. Na ne kameraman robí riadne detailné zábery. Stokrát detailnejšie, než by ste chceli. K tomu akýsi zameniteľný taliansky herec (?) s imidžom vyhasnutej pornohviezdy (dabovaný Matejom Landlom, ktorý mu fyzicky nemohol byť vzdialenejší). Jednotka je sídlisková klasika s kultovým soundtrackom, WTF dvojka má aspoň fackujúcu Ružičkovú, Haberu a kamióny, ale trojka nemá nič. Len elánovský megahit "Voda, čo ma drží nad vodou". Vysvetlí mi niekto jej text? Voda, čo ma drží nad vodou? Mám tomu rozumieť tak, že existuje voda, ktorá sa môže nachádzať vo vode? Viem, že v oceánoch existujú rieky, ale o tomto som ešte nepočul. Prirátajte si k tomu škaredú, miestami až televíznu africkú výpravu a scenár, ktorý je natoľko zlý, až ma to fascinuje. ()

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je ten nejvetší hardcore, který na mne vypadl z televizní obrazovky za posledních deset let. Je pravda, že telenovely nesleduju. Babovřesky jsou oproti Fontáně 3 opravdovým oskarovým skvostem. Prostě si borci udělali výlet do Afriky a protože bylo potřeba vykázat nějakou činnost, aby to dostali proplacený, střihli si třetí díl Fontány pre Zuzanu. Každá minuta stopáže zachází dál a dál, a když už člověk myslí, že už to nevydrží, dotane další pecku do vajec. Zaťal jsem se a dokoukal dokonce, jelikož v tomto případě se nedalo odejít. Fontána je prostě známka punku. WTF index 150%. Anebo teda obyčejných 20% ani nevím za co.... ()

topi80 

všetky recenzie používateľa

Asi bych měl na úvod napsat, že jsem Fontáně II jakožto dokonalému béčku dal bez váhání pět hvězdiček. Ale toto pokračování jsem nějak nedokázal pochytit. Jestli jsem to dobře pochopil, ten černošský pohodářský týpek, co minule jezdil s kamionem, tady sklopí ocas a vyrazí do Afriky za nevěstou vyjednanou smluveným sňatkem. No, a pak už se nic neděje. Jakýsi novinář tam deklamuje nějaká moudra, Zuzana s ním má z nějakého pro mě záhadného důvodu jakési techtle, kolem chodí malí černoušci i velcí černoši mudrující cosi o tradicích. A občas zazní píseň "Voda, čo ma drží nad vodou", která mě provázela mojí roční vojenskou službou. Celé je to natáčeno nějakým filtrem, který si tvůrci půjčili zřejmě z Limonádového Joea. Tak dáme aspoň jednu hvězdičku, i když nevím, proč. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)

Reklama

Reklama