Reklama

Reklama

Dilema

  • Slovensko Manžel, či milenec? (viac)
Trailer 1

Ronny Valentine (Vince Vaughn) a Nick Brannen (Kevin James) sú najlepšími priateľmi už od vysokej školy. Teraz spolu vedú firmu, ktorá sa zaoberá vývojom automobilových motorov. Zatiaľ čo Nick je technologický génius, Ronny svojim obchodným talentom nápady perfektne predáva. Práve uzavreli zmluvu s obchodným gigantom, Nickovo manželstvo s krásnou Geneve (Winona Ryderová) šliape ako hodinky a Ronny sa konečne chystá požiadať o ruku dlhoročnú priateľku Beth (Jennifer Connellyová). Všetko sa však úplne pokazí, keď Ronny pristihne Geneve pri nevere s potetovaným svalovcom Zipom (Channing Tatum). Má povedať Nickovi pravdu a brutálne tak raniť najlepšieho priateľa, alebo má predstierať, že nikde nebol a nič nevidel? Ronny sa rozhodne kamarátov vzťah zachrániť, a tak zaútočí na Geneve a jej milenca, čím spustí lavínu komických nedorozumení a zmätkov, ktoré paradoxne najviac ohrozujú práve jeho. Pravda občas bolí, keď sa však zatají, môže bolieť ešte viac. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (199)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrná komedie s morálním poselstvím o tom, že přátelé a partneři by si měli říkat všechno vč. nepříjemných věcí a to nejlépe před nastoupenou jednotkou. Zkrátka klasická citová vydíračka. Vtipu pomálu a většina rádoby humorných scének mi přišla až příliš násilná na to, abych se jim smál. Neupírám Vaughnovi a Jamesovi komediální talent, ale tady jim to prostě nevyšlo. Procenta nahoru dávám za Jennifer Connelly a Winonu Ryder, pro něž mám slabost, a za rvačku mezi Tatumem a Vaughnem. Jinak nic moc. 30% ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

s přehledem nejslabší Howardův kousek,který si za rámeček určiě nedá.Herecké obsazení sice slibovalo,že by to mohlo být vtipné,ale bohužel není (až na pár scén).Celé je to spíš neuvěřitelně klišoidní a patetické až běda a konkrétně Vaughnova postava mi celou dobu lezla úspěšně na nervy.Světlou vyjímkou tak zůstává pouze Tatumův Zip,který mohl s klidem dostat víc prostoru...40% ()

Reklama

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Na Howarda velice nepovedený film, který jako celek absolutně nefunguje, neboť se postavy chovají jako naprostí idioti. Tímto vším se idiot plot prohlubuje naprosto bezmezných rozměrů a vše zachraňují jen herci a to hlavně Vince Vaughn a Queen Latifah (ovšem, ale jen některé scény a né mnoho). Bylo zde opravdu pěkných pár záběrů na město, což je ovšem v dost filmech a jeden pro mě osobně výborný záběr (ulice z poza foťáku). Jinak je film velice zapomenutelný. ()

Borrtex 

všetky recenzie používateľa

Snad poprvé, co mě obecné hodnocení zde na ČSFD zklamalo (NAŠTĚSTÍ!). Film totiž naprosto úžasný. Celkem jednoduchý příběh, který se v průběhu výpravy nijak zjevně nerozvíjí, nicméně v podaní herecké dvojice Vince a Kevina v hlavních rolích a jejich skvělé vzájemné chemie, jsem se bavil náramně. Pohodová atmosféra a závěr naprosto peckovní. Jeden z takových těch flmů ze života, který vám prostě vykouzlí úsměv na tváři. :) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dlho som si hovoril, á sakra ako som počas tej korony pribral. Našťastie ma z depresie vytiahol Kevin James, pretože oproti nemu je aj hroch len sušienka. Jediný rozdiel je, že na hrocha ešte neušili sako. Inak ho ako komika mám rád a rovnako tak, vlastne ešte viac, Vinca Vaughna. Lenže scenár im neposkytol príliš veľa úsmevných situácií, Jamesovi v podstate žiadne. Dobrý nápad s neverou nie je vyvinutý ani do silnejšej drámy (čo sme ani nečakali) ani do extra komédie (a to sme už tak nejak očakávali), takže najvtipnejšie momenty paradoxne prišli vtedy, keď sa tam sporadicky objavil Channing Tatum. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo od května do poloviny sprna 2010 v Chicagu v Illinois. (Kuzmik)

Reklama

Reklama