Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul rok od jarnej párty v Lake Victoria a krvilačné rybičky so zubami ostrými ako nože opäť pocítili hlad. Húfne sa vydali na dlhú plavbu proti prúdu, ktorej cieľom je nedávno otvorený vodný park Big Wet. Začiatkom leta bude plný krásnych dievčat v bikinách a vyšportovaných svalovcov, ktorí sa budú nadšene vrhať do vody, aby vyskúšali všetky atrakcie a užili si ohromnú zábavu. Na túto letnú pohodu dozerá osobne legendárny David Hasselhoff spolu so sexi plavčíčkami, ktoré sú však väčšmi sexi než plavkyne. Návštevníci aquaparku však netušia, že vo vode ich čaká adrenalínový zážitok, aký by si nedokázali predstaviť ani v tých najdesivejších snoch. Čaká ich totiž boj na život a na smrť! Pod vodnou hladinou na nich číhajú tisícky tých najzúrivejších a najkrvilačnejších piraní, ktoré dychtia po ich mäse a krvi a brúsia si zuby pred veľkou hostinou. Kto zachráni bezradných dovolenkárov a zastaví tieto neľútostné príšery, ktoré terorizujú návštevníkov aquaparku? Bude to neohrozený David Hasselhoff? Dajte sa prekvapiť a zažite viac akcie, zábavy ale aj strachu než v predchádzajúcich dvoch príbehoch filmovej série. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (411)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Piraňu 3D smajlík som stiahol omylom, namiesto rovnomenného (až na ten smajlík) filmu Alexandra Aju. A neľutujem to. Keď si totiž odmyslím, jak strašná to bola kravina, celkom som sa pri tom aj bavil. A na šesťdesiatročného Hasselhoffa nenachádzam slov. Odpad? Určite nie. Slabší priemer. Ps: Super plagáty. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ako čo je moc je moc. Nečakal som nič svetoborné, ale táto zlátanina prekonala všetko čo sa prekonať dalo. V tomto filme nič filmového nehľadajte, ide o zmes nelogicky pospájaných obrázkov, prifarbené 2 tonami nudy a neskutočného zúfalstva. Tých 83 min. som radšej mohol preležať na gauči a počítať muchy na plafóne, bola by to zmysluplnejšia činnosť ako pozerať túto somarinu. Jednú hviezdičku som dal Hasselhoffovi za to, že si dokázal sám zo seba urobiť srandu. ()

Reklama

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Filé a film-salát bramborový, piraňa u telky v křesle si hoví. Na souš když vylezla, do 3D dolezla, boty si koupila, zkrátka ženská... hýřivá, hubatá, suchozemská." Moje duše ekologa a militantního ochránce přírody pláče. Dvě kikiny v bikinách mou nebohou rybičku, půlmetrovou piraničku, rozmlátily naplacato, placatým kamenem. Potvory jedny! To mě natolik rozrušilo, že jsem filé, připravené k obalování ve strouhance, omylem začal naklepávat paličkou. Ale moje chyba, nemám u vaření čumět na film. Čili oběd v prdeli, piraňa zakousnutá tamtéž (při ošukávání trysky ve vířivce) a jen průměrný zážitek při návštěvě zubatého a hanbatého topless aquaparku. Sice velké stádo koziček, popásaných vrásčitě kozatým starým kozlem (autogram od Fishhunter Hasselhofa mám, podepsal se mi na... harpunu), plus kvalitní gore, nahoře i dole - tam zejména, viz scéna aka  Zubatá pipinka, ale celkově jen kupa vršených gagů a vtípků, sympatická a aromatická asi jako hromada rybích vnitřností. Nicméně, když je hlad... zasytí i pobaví. ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

"You have never seen Baywatch? Knight Rider? Anaconda 3?" Míň koziček, střev, krve i pornohereček, ale o to větší zábava. Scénář je samozřejmě hnůj (v podstatě na úrovni jedničky), ale Gulager mnohem líp pracuje s lekačkami, napětím a především humorem, jenž se v poslední půlhodince rozjede s takovou kadencí, že filmu odpustíte v podstatě cokoliv. A navíc má Hajzlhofa, jehož "bjůkenenovské" etudy jsou pro film jednoznačnou vstupenkou do zlatého fondu "party filmů". FISHHUNTER!!! ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (7)

  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)

Reklama

Reklama