Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodná časť najnovšieho komediálneho seriálu z produkcie TV JOJ. Bývalá folkloristka Sandra a jej brat, športovo založený Oskar sa spoločnými silami starajú o malý tatranský penzión. Poveril ich tým otec Vladimír Bojo, pretože ich chcel zbaviť nudného života vo veľkomeste. Keď penzión navštívi Mia, mestská slečinka, ktorú akýsi cyklista ostriekal blatom, spustí sa sled bláznivých udalostí, popri ktorých si nikto ani nevšimne, že Sandra má dnes narodeniny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (92)

Zombiepod odpad!

všetky recenzie používateľa

Debilita najvyššieho stupňa, ktorá dokonca ani úbohému Paneláku nesiaha po kolená. Neuveriteľne trápne vtipy, nesympatickí a znova len tí istí herci a ešte k tomu tá iritujúca slovensko-telenovelová kamera. Ako sa snažia tak sa snažia, ale slovenské seriály asi nikdy dobré nebudú. Zbytočná strata času. ()

dj-chrosto 

všetky recenzie používateľa

Nemam rad tieto nove slovenske serialy (a vlastne ziadne slovenske ani ceske). Zo zvedavosti som si pozrel prvu cast, ale musim povedat, ze to nebolo az take zle, aby to bolo takto v ciernom na 19%. Ano, je to trapne, ale ma to aj svetle momenty, napriklad Barta tam nema chybu (ovela lepsia rola ako v stupidnom Panelaku)... ()

Reklama

Angelino odpad!

všetky recenzie používateľa

Alebo mám ja všeobecne vyššiu mienku o intelektuálnej vyzretosti slovenského diváka (a to nie je nijak vysoká) alebo som mimo cieľovej skupiny. Alebo som na tento štýl humoru ešte nedozrel, alebo nechodím dostatočne unavený z práce aby ma to bavilo. A možno tak trochu všetko. Len rozmýšľam čím presvedčili Polnišovú alebo Vajdu. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Neviem, podla mňa je ešte skoro hodnotiť, ale určite lepšie ako tie stupídne vtipy v Profesionáloch a podobne. Hoď svišťom len začal a musí sa pomaly rozbehnúť. Uvidíme, čo bude ďalej, v prvej časti nám predstavili charaktery postáv a až teraz budú môcť s nimi narábať. Za prvý diel by som dala takých 55%. Nebolo to zlé, beriem to s rezervou. ()

Antaeus 

všetky recenzie používateľa

Stupidný seriál pre pokleslé masy. Ani na sekundu sa neberie vážne, navyše na hercoch je vidieť, ako sa bavia. A ja sa bavím s nimi. Nič extra som nečakal. A niečo tomu podobné som aj dostal. Hejteri bozajte ma kam chcete, oodpadovať toto je rovnaké, ako tvrdiť že kolotoče nie sú intelektuálnou zábavou. No to je snáď jasné, že nie sú. Nebudem tu potom predsa robiť ramená, že som pri tomto "objave" vynašiel teplú vodu.. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • V 8. epizóde 2. série s názvom “Benátska noc“ si môžete všimnúť, že Jozef Vajda pri telefonovaní drží mobil hore nohami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama