Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodná časť najnovšieho komediálneho seriálu z produkcie TV JOJ. Bývalá folkloristka Sandra a jej brat, športovo založený Oskar sa spoločnými silami starajú o malý tatranský penzión. Poveril ich tým otec Vladimír Bojo, pretože ich chcel zbaviť nudného života vo veľkomeste. Keď penzión navštívi Mia, mestská slečinka, ktorú akýsi cyklista ostriekal blatom, spustí sa sled bláznivých udalostí, popri ktorých si nikto ani nevšimne, že Sandra má dnes narodeniny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (92)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Je to zlé, je to zlé, je to zlé. S úrovňou slovenskej televíznej tvorby je to zlé. "Hoď svišťom" je pre túto sezónu (2011) priamym konkurentom príšerne stupidného seriálu "Zita na krku". Jedno je horšie ako druhé. Dva na rýchlo spichnuté, lacné sitkomy, ktoré nemajú absolutne žiaden šmrnc. "Zita" trápi divákov na Markíze a táto trapná zhovadilosť na TV JOJ. Mimochodom, Petra Polnišová čím je telnatejšia, tým je viac nudná, až protivná. No a Maštalír, Bárta, Čekovský... to sú mi teda za páni herci. Hrozné. Je to zlé... Je to odpad! ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Bizňis...  Jeden z lepších a vydarenejších pokusov o komédiu v našich podmienkach. Síce sa žiadna pecka nekoná a s kvalitou svetových je Hoď Svišťom neporovnateľný, ale na druhej strane prečo byť prehnane kritický. Maštalír s Polnišovou ujdú, scenár nie je najhorší a Jožko Vajda s jeho telefonátmi so Štefanom pobaví vždy. Jedine Bárta je tu tak trochu navyše a úloha mu príliš nesadla. Slabšie 3* a 50% ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto príšerná kokotina v ktorej banda senilných mongolov gúľa očami, čo má byť zrejme akýsi zvláštny, veľmi umelecký pokus o čosi ako humor. Okrem gúľania ešte aj niečo hovoria, ale akákoľvek snaha porozumieť ich "vtipom" je vopred odsúdená k neúspechu vzhľadom na ich nesmiernu intelektuálnu náročnosť typu Teletubbies na cracku. Vajda je ako Hekules s Downovým syndrómom a Polnišová nech sa radšej vráti do ordinácie v ružovej záhrade robiť potraty, pretože humor v jej podaní je ako pchať si ježka do zadku. O ostatných zhúlencoch z obsadenia je radšej nehovoriť pretože to by sa človek nevyhol súvislému prúdu ťažkých nadávok bez akéhokoľvek zmyslu. No a scenáristom tohoto skvostu ( a neskutočne vymakaných dialógov na úrovni oplzlého leporela ) odporúčam v rámci skvalitnenia ich výkonu lobotómiu či zombifikáciu, byť slintajúcou bezduchou bábkou by bol v ich prípade vývoj dopredu. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto je vraj sitkom, ale ja som sa na tom skoro vôbec nezasmial. Námety to čerpá z aktuálneho diania, napríklad KHL v Poprade, ruský obchodníci, zlatokopka, po uvedení na Slovensku komerčne úspešnej piesne jedného slovenského rapera, či veľa iných príbehov v každom diely. Opäť je to len narýchlo spravený seriál, kedže sa robil súčasne s iným , ktorý chodí na konkurenčnej televízii. Tie už roky vysielajú vzájomne podobné programy v ten istý čas, podobné reality-show, podobné filmy, galavečery, sitkomy a často v rovnaký čas. Čo od toho čakať, keď je to narýchlo, je to amatérske, trápne a snaží sa to zaujať akurát starými známymi hercami, ktoré berú aj takúto prácu, aby sa vôbec uživili? Kvalita tu opäť nie je vysoká, graficky je to pekné a herci zachraňujú často hrozný scenár bez vtipu. Na niektorých postavách sa smiať nedokážem. Jozef Vajda tiež nepredvádza najlepšie výkony. Mám taký pocit, že takýchto poloamatérskych seriálov o ničom tu bolo a ešte bude, lebo stále je to o tom istom, stále to má rovnaké črty a "celebrity" zostavu treba vymeniť za hercov. Slovenská televízna tvorba preber sa! ()

PeterFLJilek odpad!

všetky recenzie používateľa

Tieto seriály si platí J & T; ak to ešte nikomu nedošlo, tak ide o skrytú reklamu na rezorty, v ktorých sa tie stupidity odohrávajú. Páni herci Maštalír a Vajda herecky klesli na absolútne dno, pretože akokoľvek je scenár zlý a v tomto prípade sa dá povedať, že zdegenerovaný, ich (ne)výkony sú naozaj zarážajúce. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • V 8. epizóde 2. série s názvom “Benátska noc“ si môžete všimnúť, že Jozef Vajda pri telefonovaní drží mobil hore nohami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené