Reklama

Reklama

Creep

  • USA Peachfuzz (pracovný názov) (viac)
Trailer

Aaron (Patrick Brice) prijme skvelú ponuku s vysnívaným honorárom 1 000 dolárov denne za to, že zdokumentuje posledné týždne života ťažko chorého Josefa (Mark Duplass). Na prvý pohľad milý a ústretový hostiteľ však skrýva nejedno nemilé "prekvapenie"... (*CARNIFEX*)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (86)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladý kameraman vo finančnej núdzi dostane perfektnú ponuku na zárobok. Keď príde na dohodnuté miesto a stretne sa s chlapom, ktorý si ho objednal, zistí, že chlap je smrtelne chorý a video chce zanechať svojmu nenarodenému synovi. Kameraman postupom času zisťuje, že chlap to v hlave nemá v poriadku a že ten, kto onedlho zomrie nemusí byť len ten chorý chlap. - Parádny výkon dvoch postáv, ktoré zvládli hrať 75 minút a aj tak neomrzeli. Markov herecký výkon bol v tomto filme výborný a velmi ma teší, že hral už v troch hororoch za sebou. Zvyčajne sa mi horory, v ktorých je malý počet postáv nepáčia, ale v tomto ich viac nebolo treba. Velmi dobrý príbeh so zaujímavou zápletkou a prekvapujúcimi odhaleniami. Rozhodne by som nechcel byť na mieste kameramana.Velmi sa mi páčila maska vlka. + herec z Mercy a The Lazarus Effect ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Poctivý dvě hvězdičky dávám za ideu, která je sama o sobě naprosto funkčně znepokojující, bohužel já bych ocenil, kdyby daný obsah byl vměstnán do poloviční stopáže. Být to nakoncetrovanější středně dlouhý kraťas, šel bych klidně na čtyři. Takhle si Creepu i vážím, ale částečnou nudu popřít nedokážu. 40% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Aaron prijíma skvelú ponuku s vysnívaným honorárom 1 000 dolárov denne za to, že zdokumentuje posledné týždne života ťažko chorého Josefa. Na prvý pohľad spočiatku milý, ústretový hostiteľ však skrýva nejedno nemilé "prekvapenie". No toto hádam nemyslíte vážne. Neviem či mám z niektorých názorov v komentároch plakať, alebo sa smiať. Absolútne "TOP" nudný "F.F." o dvoch homosapiens homošoch, ktorí sa rozhodli že po dobu 77 minút divákovi totálne znechutia jeho milovaný žáner. Kurva "creepe"? O čom to tu meleš??? Ako to už uviedol užívateľ "Quentin", keby sa jednalo o kraťas, možno by som prižmúril obe oči a za záverečnú 10 minútovku udelil dve hviezdy. No pokiaľ mám tento nezmysel hodnotiť ako plnohodnotný celovečerný snímok, pri ktorom by mal divák dosahovať určité emócie, ktoré by mal horor žáner ponúknuť, je nad svetlo sveta jasné, po čom moje ruky siahnu - 20% ()

Sludger 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát si formát FF hororu požičal psychothriller a nesmierne mu to svedčalo. Tajne som dúfal, že prekročí hranicu medzi thrillerom smerom ku hororu, aspoň ku konci, no nestalo sa. Ale inak super stretnutie so psychopatom, ktoré bolo celý čas znepokojivé a cítil som sa za hlavného hrdinu riadne nepríjemne. Chválim hlavne Marka Duplassa v roli Josefa, bol skvelý! ()

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Výtečný zážitek, který hororový žánr staví na hlavu, kdy není nebezpečí neznámou entitou a neskrývá se v pozadí, ale potenciální hrozbu máte celou dobu na očích jako hlavní postavu a máte s ní bezprostřední kontakt. Právě ona záhada, zda na první pohled sympatická, ale podivná postava je, či není v něčem zlá je jádrem Creepa a toto dilema funguje na jedničku díky povedenému scénáři, výborně dávkovanému napětí a zejména díky Marku Duplassovi, který tuto one man show ustál a táhne jí nesmírně sebevědomě. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste Crestline, v Kalifornii. (BoredKid)
  • Většina filmu je pouze improvizace. Herci měli ve scénáři napsáno například jen: „Jízda autem, zatímco se natáčí na kameru. (MeanWhile)
  • Pracovný názov filmu bol Peachfuzz. (BoredKid)

Reklama

Reklama