Reklama

Reklama

Koza

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Cesta bývalého olympijského boxera za jeho poslednou prehrou. Bývalý olympionik, boxer Peter Baláž, prezývaný Koza, býva so svojou družkou Mišou v gete pre sociálne prípady. Žijú zo dňa na deň a stále sú bez peňazí. Miša nečakane otehotnie a je rozhodnutá nechať si dieťa vziať. Núti Kozu, aby zohnal peniaze na potrat. Koza, ktorý už dlhšie netrénuje, sa rozhodne opäť vstúpiť do ringu, aby zarobil a zmenil Mišine rozhodnutie. So svojim manažérom Zvonkom sa vydávajú na "turné", v ktorom nejde o víťazstvá, ale o to, koľko úderov dokáže Koza zvládnuť.
Vo filme vystupuje Peter Baláž, účastník OH v Atlante, a v úlohe trénera Ján Franek, účastník OH v Moskve. (ASFK)

(viac)

Diskusia

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Uvažoval jsem o tomhle filmu, ale po komentech od Majka a tebe už na to tak žhavej nejsem. Kór jestli tam mluví nějakou cigánskou hatmatilkou :-)

na príspevok reagoval Lacike

eldina

eldina (hodnotenie, recenzie)

videné včera v TV, chcelo by to mať vo filme aj titulky, nie každý totiž rozumie opitým Východniarom či Chorvátovi, čo si myslí, že hovorí po slovensky..inak spokojnosť

eLeR

eLeR (hodnotenie, recenzie)

Kozu navrhla Slovenská filmová a televízna akadémia (SFTA) na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied v kategórii cudzojazyčný film.

Reklama

Reklama