Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavný program Chart Show predstaví divákom rebríček najúspešnejších slovenských i zahraničných hitov. V každom z nás vyvolávajú pesničky rôzne spomienky, či už na životné radosti alebo strasti. Moderátorka Adela Banášová spolu s hviezdnymi hosťami pripomenie dobu, v ktorej jednotlivé songy bodovali. Rebríček najúspešnejších hitov vyberal tím producentov na čele s hudobným expertom Jurajom Čurným, ktorý bude aj priamo v štúdiu dopĺňať moderátorku.
Pesničky sa vyberali podľa štyroch základných kritérií. Či bola pieseň naozaj hitom, či znamenala pre daného interpreta veľký kariérny posun, či bola úspešná v rebríčkoch predajnosti a tiež či spĺňa kritérium tzv. dlhovekosti, skrátka či je aj po rokoch stále populárna.

1. časť: Česko-Slovenské hity
2. časť: Párty hity
3. časť: Piesne o láske
4. časť: Hudobné úlety
5. časť: Najhranejšie rodinné kapely
6. časť: Československé filmové hity
7. časť: Rockové ťaháky
8. časť: Najlepšie coververzie
9. časť: Hity 80-tych rokov
10. časť: Svadobné vypaľováky
11. časť: Športové hity
12. časť: Najslávnejšie duety
13. časť: Letné hity
14. časť: Bláznivé hitovky
15. časť: Rockové balady
16. časť: Vianočné hity
17. časť: Tanečné hity
18. časť: Hity filmového plátna
19. časť: Najvrúcnejšie vyznania
20. časť: Jednohitovky
21. časť: Piesne o menách
22. časť: Dievčenské a chlapčenské kapely
23. časť: Hity 90tych rokov
24. časť: Hviezdy nového milénia
25. časť: Najväčšie šlágre
26. časť: Kontroverzné hity
27. časť: Hity okolo sveta
28. časť: Rockové legendy
29. časť: Muzikálové hity
30. časť: Prázdninové hity
31. časť: Popové hymny
32. časť: Motivačné piesne
33. časť: Hity 70-tych rokov
34. časť: Hudobné spolupráce
35. časť: Latino hity
36. časť: Piesne do neba
37. časť: Rebeli v hudbe
38. časť: Kalendárové hity
39. časť: Festivalové esá
40. časť: Hity slávnych rockeriek
41. časť: Vianočné hity 2
42. časť: Hity dobrej zábavy
43. časť: Hity 60-tych rokov
44. časť: Neanglické hity
45. časť: Klavírne hity
46. časť: Hity roku 2007
47. časť: Country a folkové hity
48. časť: Najlepšie videoklipy
49. časť: Venované ženám
50. časť: Najväčšie koncertné hviezdy
51. časť: Slovenské národné hity
52. časť: Skladby o počasí
53. časť: Hity o móde
54. časť: Herci a speváci
55. časť: Najkrajšie charitatívne pisene
56. časť: Hity detských hviezd
57. časť: Hity z východu (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (72)

patmull 

všetky recenzie používateľa

Dávám 3 hvězdičky. Ne snad za kvalitu pořadu, ale za to že se tady kvůli němu šíří nějaká osvěta, co se týče populární hudby. Slovo dostalo sice spoustu lidí, kteří tomu očividně vůbec nerozumí, někteří mají ale co říct (Drtinová atd...). Lidi se alespoň dozví, jak se jmenují originály písní, co všechno je u nás přezpíváno, co je to cover a jak funguje a spoustu dalších banalit, které český národ plný hudebních neandrtalců odkojený na Michalu Davidovi nezná. Taková základní školka populární hudby. Rozhodně lepší než Tvoje tvář má známy hlas, kde se przní klasiky jako na běžícím pásu. ()

Krt.Ek 

všetky recenzie používateľa

Herr Gott, že já onu třešničku nepředjímal, mohl jsem si ušetřit s reklamami skor tříhodinový hudební pořad bez zpěvu, vtipu, čehokoliv nosného; omluvte mne, ale kurva proč jsem takový ocas, že nedokážu rande-vous s naší nejsledovanější komerční televizi důstojně ukončit, dát vále něčemu, co je užitečný, jako sáňky v létě a příjemný, jako trn v patě? Hvězdička z milosti, přeci jen jsou formáty TV Nova stále lepší než drát v oku, avšak vsadím, že s takovou to nebude trvati dlouho a trend se obrátí; zvěte furt Kramáry, Mareše a jim podobné a půjde to samo. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ako hudobná show, počas ktorej si človek zaspomína na staré známe hity, je to celkom fajn. Naozaj som si občas dobre zaspomínal na staré časy, takže z tohto pohľadu je to veľmi príjemné Ale koho preboha zaujímajú názory a "vtipné" glosy tých československých celebrít na hudobnú tvorbu rokov dávno minulých? Ako niektorí tí ľudia čo sa tam vyjadrujú mi nevadia, ale klenoty typu Oňová, Máziková, Evelyn a spol.? No ďakujem pekne! Prvotná dobrá myšlienka hudobných spomienok sa tak dosť utápa v tej celebritnej smotánke, ktorá sa občas fakt predbieha kto trepne väčšinu hlúposť. ()

tatka odpad!

všetky recenzie používateľa

Názorná ukážka toho, ako sa z hovna dá bič upliesť.Alebo ako z pár starých hitov urobiť 57 dvojhodinoviek, kde si zarobia všetci kamaráti. To je už asi 1587 relácia, kde si nejakí idioti sadnú, tliachajú dve na tri, rozprávajú staré zážitky a pomedzi to sa pustí 30 sekúnd hudby, len sa to vždy ináč volá. Ani Adela to nezachráni. Fuj, hnus. ()

helrohir 

všetky recenzie používateľa

Program, ktorý by bolo lepšie vysielať tak pred 20 rokmi. Stále tie isté otrepané ČS "hity", o ktorých sa vo všetkých možných superlatívoch vyjadrujú naše samozvané celebrity. Naviac je formát tejto show podobný programu, ktorý pred nedávnom vysielala RTVS, takže sa to nemôže pýšiť aspoň akou takou originalitou. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama