Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (131)

bulbasaur 

všetky recenzie používateľa

ako , vacsina nasich komedialnych serialov je samej hnus a odpad, nedaju sa ani pozerat. Tento sa mi zda ako svetla vynimka, da sa pozerat, aj sa na tom da pousmiat ba miestami az zasmiat. Herci v pohode, niektore postavy su super niektore by som vystrihol. Kazdopadne konecne nieco schopnejsie. rozhodne nie odpad. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Markíza dnes oznámila, že po ôsmich rokoch tento komediálny seriál končí. Údajne komediálny. Mal skoro 200 častí, no bolo tam tak jeden a pol vtipu, aj to ešte na začiatku. Postupne sa stal len ukážkou mentálnej úrovne časti slovenskej populácie a vysielaním pre nižšie formy života. Avšak primitívi nemusia zúfať. Markíza určite čoskoro príde s nejakou Dolnou Hornou, aby naďalej kŕmili stádo supergýčom a výplachom. ()

Reklama

Flymaster odpad!

všetky recenzie používateľa

Pocas dvadsiatich minut som sa ani raz nezasmial a potom serial prerusila reklama. Nenasiel som jediny dvovod sa k nemu viac vracat. Ucinkuje tu sice (velky) kopec dobrych hercov, ale kvantita v tomto pripade vobec neznamena kvalitu. A aj tu kvantitu mi neguje Daniel Heriban, ktoremu neviem vobec prist na chut. sorry. ()

Smartynko odpad!

všetky recenzie používateľa

Ešte som to nevidel ale pozriem si aspoň prvý diel. Potom to ohodnotím. Zatiaľ ale musím povedať, že som voči tomu značne skeptický a keďže môj všeobecný názor je, že Slováci prosto nevedia točiť tak sa bojím, že dostanem ďalší potvrdzujúci dôkaz. Už len to čo čítam o prostredí a štýle humoru sa mi vôbec nepozdáva. Je to to isté ako keď si Kraus s Marcinom v kuse robia srandu iba z Maďarov, Cigánov, dôchodcov, vidiečanov a podobne. Je to otrepané, smutné, silené ale hlavne nekonečne trápne. Trápnejšie od toho je iba to keď sa niekto z nich snaží točiť niečo čo chce pôsobiť reálne. EDIT: Toto je len ďalšia maximálne trápna a nafúknutá kvázi komédia zo slovenskej dielne, ktorá nemá šancu osloviť žiadneho inteligentného človeka. Niekto môže povedať, že sa nejak povyšujem nad ostatných v našej krajine ale keď je niekto taký primitív, že sa na toto dokáže so záujmom pozerať a označiť to za "dobré" zaslúži si prívlastok primitív a zaslúžil by si aj kopanec do gulí za to, že nám tu dýcha vzduch. Extrémne odfláknutá sračka, ktorá varí z vody a snaží sa divákovi nahovoriť, že to bude skvelý slepačí vývar. Ďalšia rana mentalite slovenského národa. Mne zostáva iba pýtať sa - kedy už konečne príde posledná? ()

klichem 

všetky recenzie používateľa

Naco pozerat dramy z americkeho brooklynu, ked mozete pozerat realisticku komediu zo slovenskych kopanic. A co ze je to trosku trapne a niektore z pouzitych vtipov ste uz poculi?! Ved ked sa niekto dokaze zabavit na komedii slunce-seno aj 100krat, dokaze sa zabavit aj na dolne hornej aspon raz. Pre mna nenarocne, ale predsa vtipne. Zatial hodnotim velmi pozitivne. Samostatnu hviezdicku by si zasluzilo zapojenie "hudobnych hitov" do deja. ()

Galéria (674)

Zaujímavosti (13)

  • Epizóda Rybník mala stanovenú TV premiéru 19. januára, ale televízia ju nedopatrením zverejnila online už 12. januára. (Karamanlis)
  • Podľa marketingového odborníka dokázal jeden diel seriálu zarobiť až 50 000 eur. (Zdroj: cas.sk) (YoZo8)

Reklama

Reklama