Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Hlavnými postavami sú dvaja bratranci, beťár Žolty - Peter Batthyány a inteligent Vasilko - Ady Hajdu. S oboma zažijeme veľa srandy, napätia a nečakaných komických situácií, do ktorých sa naši dvaja podnikaví bratranci dostávajú výlučne vlastnou vinou. Za každých okolností chcú dobre zarobiť, ale veľa sa pritom nenarobiť. Využívajú pritom nielen svoje "šikovné ručičky a prešpekulované hlavičky", ale aj svojich kamarátov. Ich podnikavosť každému vyráža dych. Nečudo, veď im pomáhajú ich dve energické mamy, Jana Oľhová a Eva Večerová, ktoré svojim synom nikdy nedajú poriadne si vydýchnuť a stále sú im nablízku.
Zárukou vtipných situácií je Peter Batthyány ako syn práve sa navrátivší z dlhej cesty po svete. Komické momenty umocňuje Ady Hajdu - je síce málo zručný a nešikovný, ale zato, ako veľký mudrc, dokáže vysvetliť všetko na svete vďaka svojim rozsiahlym znalostiam a vedomostiam. Základnú štvoricu dopĺňajú manželia Miška Čobejová a Roman Pomajbo, ktorí sú našej vydarenej rodinke vždy a stopercentne poruke, a to v dobrom aj v zlom. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

peiton

Ako keby Profesionálov nezrušili :D Asi preto, že boli takí "úspešní". Mňa nezaujíma to, či tam je 20 alebo 50%, ale to, koľko % dám tomu ja. A ja by som tomu nedal ani 20%. Apropo, odkedy číslo na csfd znamená známku kvality, že sa tu ním oháňaš? 50% skôr hovorí o kontroverznosti. Všimni si, koľko odpadov mu bolo udelených.    

na príspevok reagoval peiton

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

majo25

Pozeráš sa na to svojimi očami,je to len tvoj čisto subjektívny názor-chápem a berem to.No,ale pozri sa na to ich číslami,to tiež nebude iba náhoda mať cez 50%.O takých percentách može tento KOLABS iba snívať.Ak  dovtedy aj neskolabuje a nezrušia ho.Bodajby!

na príspevok reagoval majo25

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

peiton

Že ho paroduje mizerne až hrôza? Že tam nie je kúštik inteligentnejšho humoru, ale vždy iba ten trápny? S týmto sa Profesionáli nevymykajú od väčšiny slovenských sitkomov. 

na príspevok reagoval peiton

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

majo25

Ty budeš asi isto od policajtov,lebo inak si to neviem vysvetliť :-)) ved čo môže byť najviac ako to,že niekto sparoduje náš policajný zbor atd.

na príspevok reagoval majo25

Reklama

Reklama