Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Hraný seriál o muži, který tvrdil, že byl svědkem vraždy švédského premiéra Olofa Palmeho. Co když ho ale zabil právě on? (Netflix)

Recenzie (23)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi slusny "hrany dokument" z priebehu a vysetrovania znamej vrazdy svedskeho premiera. Clovek to sleduje takmer uplne nezucastnene. Pocit pri sledovani je nic moc. Hlavny dovod je vizualne i emocne odpudivo zahrany chameleon a nahananie sa vsetkych zloziek za vlastnym chvostom pocas mnohych rokov. V tom pomalsom tempe v hudbe v uzadi si toto velmi sugestivne a dlho mozete nechat na seba posobit. :) Divacky ma to vsak moc nezabavilo. Skor pre fajnsmekrov, hlbavych a ludi ocenujucich technicke kvality filmoveho diela. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Vražda Olofa Palmera otriasla svetom a rovnako aj to, že vraha nedokázali vypátrať. Hraný dokument „The Unlikely Murderer“ nám ukazuje túto udalosť vo všetkých možných dejových líniách, zodpovedne, poctivo a do najmenších detailov. Či bol vrahom naozaj Stig Engström, sa už na sto percent nedozvieme. Ale áno, autori diváka dokážu presvedčiť, že takto to naozaj mohlo byť. Klobúk dole pred výkonom Roberta Gustafssona. Opäť nám predviedol, že je muž mnohých tvárí a Stiga zahral presvedčivo. Tento film ma aspoň prinútil prečítať si viac o udalosti z 28. februára 1986. ()

Reklama

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Špatný seriál to není, ale přešlapuje na místě, nic zásadního se nestalo, nevysvětlilo a nedělo. Policie prakticky po x letech na vše přijde, ale je pozdě, podezřelý je mrtvý. Přitom měla vše přímo pod nosem a výpovědi podezřelého byli kolikrát tak úsměvně, že je divné, že se nic nevyřešilo daleko dříve. ()

Zmiu 

všetky recenzie používateľa

Trochu rozvleklé a někdy se až zbytečně střídaly časové linie. S hereckými výkony jsem spokojená, ale zaráží mě, že vůbec nejsou zmíněni ti další, co se zabývali Palmeho vraždou. Přece se Pettersson musel taky seznámit s tím, co vypátrali Stieg Larsson a po něm Jan Stocklassa. Ten měl taky nějakého jasného favorita, tak by mě zajímalo, proč se policie nakonec přiklonila k Petterssonovi. V seriálu je to dost zahrané do autu. Takže po shlédnutí mám spíše více otázek, než abych byla spokojená s odpovědí. ()

sharky 

všetky recenzie používateľa

Je to velmi dobře natočené, jenom je to z takového toho ranku Joker, kdy je hlavní postava odpornej, nesmypatickej člověk a vy ho jen s nechutí sledujete a zároveň nemáte tam komu fandit. Představitel hlavní role má na sobě příliš mnoho latexu, takže mu chybí mimika obličeje a působí vedle nenalíčených herců až příliš kamenně. ()

Galéria (54)

Reklama

Reklama