Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah a Lizzie musí společnými silami vypátrat vraha a pohřešované dítě. V případu zmizení Tanii Millsové se objeví nový podezřelý. (Cinemax)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oba prípady sa naplno rozbehli a pokiaľ nám mohlo pripadať rozhodnutie "prihoretého" šéfa príliš vzbŕkle a ako klišé, tak predsa len niekam viedlo. Prípad ale vedie ešte ďalej, čo asi iba málokoho prekvapí a po druhej epizóde sa zdá, že vrah je jasný, len či tomu niekto okrem hlavnej vyšetrovateľky uverí. Prípad vraždy a únosu je zase až príliš priamočiary a ťažko sa verí tomu, ako je jednoduché v Británii unikať polícii. Stále tu však máme vysoké tempo nastolené prvou epizódou. ()

Ahsoka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak pri tejto epizóde mám pocit, že skôr aby dochádzalo k nejakému prihorievaniu, tak sa hasí a smerujeme k akémusi zadosťučineniu. Ak sa to tak dá nazvať. Riešené kriminálne prípady na oboch frontoch sú v tejto fáze tak veľmi priehľadné, že sa ani nedivím, že ich riešime oba naraz. Jeden by dejovo neobstál a naše mozgy tak aspoň trochu dostanú "nažrať". ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I lie WELL, not EASILY'. Klasicka vysetrovacka a "nasledovanie nite" a "zbieranie odrobiniek", to mam na tomto zanri rad. Obcas sa jedna o falosne stopy, obcas davaju zmysel. Od matky zomrelej sa dozvedame o "zetakovej" minulosti a v pripade zmiznuvsej studentky zasa sledujeme, pre mna uz obohratu, premisu so starsim potencionalnym "ctitelom". Sice nie originalne, ale zrejme ma panicek urcity status, takze niecim napadite. I tak nadpriemer, azda skoda tej priamociarosti. ()

Reklama

Reklama