Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky Lizzie se policie dostává k Brannonovi a Skye stále blíž a blíž. Sarah najde nového podezřelého v Taniině případu a získá stopu, která by mohla vést k místu, kde je pohřbeno její tělo. (Cinemax)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keď idete prekopávať trávnik kvôli snahe o nález mŕtvoly, tak je to vždy obtiažnejšie, než sa na prvý pohľad zdá. Columbo by vedel rozprávať. Z vedúceho oddelenia vrážd sa postupne stáva najväčší sympaťák seriálu, je to svojráz, ale keď cíti, že jeho zamestnanci niečo zavetria, tak im dá voľnú ruku. Tým najnesympatickejším je pochopiteľne stále vedúci u bývalých kolegov, ktorý tak na body poráža aj ústredného slizkého antagonistu v prípade vraždy a únosu. ()

Ahsoka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dialógovo zvláštna epizóda. Viaceré postavy v okamihoch menili názory, postoje a robili zvláštne rozhodnutia, pretože sa to proste hodilo. Okrem toho sa to nesie v podobnom duchu ako predchádzajúca časť s tým, že už sme, očakávane, bližšie k výsledku a zatiaľ nič nenasvädčuje, že by malo prísť k nejakému dejovému alebo povahovému zvratu podobne ako v prvej sérii. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uvodne oslovenie Steva Lizzie-ninym milencom a nasledne odpovede boli zrejme tazke na "prekusnutie". :) Pobavil i nahlad na to, ako dokaze zverejnenie urciteho videa a nazor verejnosti vyvijat "tlaky". Trochu irituje na pohlad neoblomny sef, ktory v zapati uzna argurment podriadenej a suhlasi. Co je sice super vlastnost u sefa, ale neposobi to uveritelne s tym vykreslenim jeho charakteru v seriali. Samotny zaver v parku bol sice rezijny prvok, ale je nam azda vsetkym jasne, ze keby sa jednalo o nasich potencionalnych pribuznych, v ziadnom pripade by sme neboli upozorneni, ze mame ist k potencionalnemu miestu zlocinu. Bilo to do oci. Napriek preslapom divacky atraktivna epizoda. 70% Slabsie styri. ()

Reklama

Reklama