Reklama

Reklama

Fresh

Trailer 1

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (225)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý film. Tá romantická prvá pol hodina funguje najlepšie. Potom sa odhalí čo je zač ten parchant a následne skoro hodinu sledujeme dosť sterilnú snahu obete a v zvlásť línii jej kamarátky o jej záchranu. Ale napínavé to vôbec nie je. Asi preto, že Stan vôbec nevzbudzuje napätie. Síce akože robí hrozné veci ale vôbec toho psychopata neuhral. Nemáte z neho pocit, že vás každú chvíľu môže zabiť. Skôr je smiešny. Trochu napínavé začne byť až krvavé finále ale veľmi rýchlo to začne byť natoľko prehnané, že je to zase fraška. Škoda. Dobrý nápad a skvelá chémia medzi hercami. Ak by táto dvojica natočila spolu romancu, tak by to bolo lepšie. 6/10. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Děsivý námět trillerového až hororového rázu, bizarně řezaný černým humorem. Rozbor degustace elegantně servírovaného lidského masa, jak ho nepodal ani žádný z filmových Hannibalů. Se šmrncovní kameramanskou formou a sympatickou herečkou v hlavní roli. Ale čtvrtou hvězdu nedám, protože v té žánrové a pocitové všehochuti, přestože bavila od první do poslední minuty, postrádám ucelenější režijní záměr. ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa

Přesně takhle si představuju odlehčený horor. Parádní filmařská práce, super herci, konečně sympatická hlavní hrdinka plus osobitý zloduch a navíc pěkně bizarní příběh, o kterém je lepší si předem nic nezjišťovat. Má to tempo, má to akci, má to super vizuál, kameru i scénář a hlavně to nenudí ani minutu. Pro mě fakt překvápko jako blesk z čistého nebe, protože jsem od toho neměla žádná očekávání. Pokud bude mít Hulu někdy podporu v Česku, jdu do něj. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Hodně zvláštní film. Člověka hned napadne spojení s Mlčení jehňátek, ale je to dost jiné. Sebastian Stan si tuhle šílenou roli rozhodně užívá. Unáší mladé holky a prodává je na maso. Vše se změní, když potká Nou a vytvoří si k ní vztah. Bude to pro něj jen další maso, nebo pro něj Noa znamená něco víc. Je to bohužel dost dlouhé a hororových prvků je tam poměrně málo. Pořád je to ale slušná zábava. "Usměj se!" ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama