Reklama

Reklama

Nočné kúpanie

  • Česko Noční koupání (viac)
Trailer 14

Hrdinami filmu Nočné plávanie sú Wallerovci, rodina, ktorá sa práve nasťahovala do domu s veľkým bazénom na pokojnom predmestí. Možnosť pravidelne rehabilitovať vo vode bola hlavným dôvodom, prečo si toto miesto vybrali za svoj domov. Otec Ray je bývalý úspešný hráč baseballu, ktorého kariéru prerušila nepríjemná degeneratívna choroba. Ray sa nevzdáva a verí, že pravidelné cvičenie môže viesť k zázračnému vyliečeniu. Jeho manželka Eve a dve dospievajúce deti si takisto bazén na záhrade naplno užívajú. Ale keďže idylka v hororenikdy netrvá dlho, čoskoro vyjde na povrch jeho tajomstvo. Dom, do ktorého sa nasťahovali, má desivú minulosť a Wallerovci sa čoskoro stanú jej súčasťou. Všetko, čoho sa bojíte, sa skrýva pod povrchom a čaká na správnu chvíľu. Čaká na muža, ktorý dostane úžasný nápad ísť si uprostred noci zaplávať. Naposledy v živote! (Cinemart SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 14

Recenzie (105)

Claw 

všetky recenzie používateľa

Typický mainstream horor, na který se může v klidu podívat celá family. "Night Swim" má velmi slabý scénář a celkově příliš řídký příběh a na to, že se jedná o film s takovým názvem, bych řekl, že se kolem bazénu točí sotva 30 minut. Má také konec, který můžete v podstatě předvídat díky některým informacím, které jsou vám sděleny dříve. Nerad jsem při hodnocení filmu přehnaně negativní, ale až na pár drobných záchranných bodů je to dost špatný film. Z této projekce jsem odcházel s otázkou, co je vůbec smyslem filmu, a to není dobře. Také jsem zjistil, že film byl natočen podle několik let starého krátkometrážního filmu, což dává smysl, protože si dokážu představit, že pár momentů funguje jako napínavý pětiminutový thriller, ale to je tak všechno. Atmosféra žádná, lekačky nefungují a celkově slabé ve všech směrech. Pokud opravdu hledáte horor s ratingem PG-13 na filmový večer, zkuste před tímto filmem "Lights Out", "The Shallows" nebo dokonce "The Darkness" (který má až na vyvrcholení téměř totožnou zápletku, ale po všech stránkách lepší herecké výkony). To byla ale nuda!! /30%/ ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

Kdo ti splní tajná přání? Bezďák květák, při koupání.“ Tak zdejší láčkovce prý Noční koupání nebavilo? Tsss. Nevím co čekali. Já, když jdu v Plzni na plovárnu, očekávám... vodu. Ta ve Wallerovic nádrži byla. Jenže Psychor & spol. jsou líní plavat, mají radši mejdany. Na hladině nafukovací křeslo a v něm se válet jako lemra, lemtat pivo z plechovky, žrát brambůrky a dělat kolem bordel. Kromě drobečků musí bazén zasvinit i krev a lidská střeva, aby si rochnili. To já si koupání a kočkování s obojživelným bezďákem užíval. OKÉNKO ČISTIČKY: [][] Co to plave v bazénu? ≈≈ Karma. ≈≈ Izzy, dceruška v rozpuku. ≈≈ Úhoř délky 25 centimetrů, jejího černého nápadníka Marco. ≈≈ Je to TO. Za kanálovou mřížkou vykukující a na balonek, resp. na baseballovou figurku Elliota lákající. [][] Tři hvězdy za tajná přání vs. jejich cena. Pohříchu bez erotiky. Být já na místě ducha, aspoň bych holkám v bikinách gumovou kačenkou pískal na kačenku. Jo a neměli to zasypávat. Gilmourův skatepark by se mi líbil víc. ()

Reklama

bobstock 

všetky recenzie používateľa

Tradiční americké strašení s rodinkou stěhující se do použitého domečku tentokrát ale s bazénem opředeným tragickou událostí. Tvůrci ždímou co nejvíce ze zajímavého nápadu vraždící vodní skvrny na zahradě, a tak se seznámíte se členy rodiny, která se snaží prožívat svůj úděl zalitý zpočátku příjemným osvěžením z přírodní pramenité vody. Lekaček a nechutných postaviček pomálu. 50% ()

Harpy 

všetky recenzie používateľa

Chceli sme ist vecer do kina a iný nedavali, vsak skusime tento horor….mozno prekvapí…uhm, naposledy som pindala na den vdakyvzdania ? Velice sa omluvam. Tam viem čo mi vadilo, aj sa páčilo. Tu? Vôbec, nuda, pribeh o ničom, ani do pozadia si to nezapinajte. Ked chcete vidiet pekne podvodne zabery + origoš horor, dajte si radsej deep house, ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

No jako som dosť pozitívne prekvapený. Od Night Swim som čakal totálny prepadák, ale ono ma to bavilo od začiatku do konca. Dej je samozrejme jedno velké klišé a slovo inovácia je pre tvorcov očividne tabuizmus, ale rodinka je tak sympatická, že sa jej jednoducho nedá nedržať palce. Strašenie je také že nič moc, ale ako píše kamarát stitch7, páčili sa mi desivé aktivity prebiehajúce aj za bieleho dňa. Niektoré zbytočné scény by som vymenil za rozvinutejšiu mytológiu, ktorá je v závere pekne načrtnutá, ale dostane málo priestoru. Celkovo som spokojný a ak od toho človek nebude mať žiadne očakávania, dá sa u toho vydržať. Jo a kde sú tie časy, keď sme my, ktorí sa snažíme vyhýbať ludskému kontaktu, museli na kinohorory čakať tri mesiace. Teraz vychádzajú horory dva týždne po premiére, pričom treba dodať, že toto je film vhodný práve pre VOD platformy a v kine nemal čo hladať. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (9)

  • McGuire uviedol, že film má čiastočne autobiografické prvky v súvislosti s jeho detstvom a dospievaním: "Vyrastal som na Floride, obklopený oceánom z troch strán, v podnebí, ktoré naozaj možno prežiť iba účasťou na vodných rituáloch, poznajúc priateľov, ktorí sa utopili, hurikány, ktoré zaplavili domovy, havárie lodí, útoky žralokov, začnete mať určitý strach a úctu k vode... Čeľuste som videl, keď som mal 10 rokov. Vtedy sme mali bazén a pamätám si, ako som sám plával v noci, keď mi mladší brat zhasol svetlá. A aj keď som vedel, že je bazén hlboký iba 9 stôp (2,7 m) a široký 18 stôp (5,4 m), bol som si istý bez akéhokoľvek pochybnosti, že voda je priepasť a niečo hrozné sa ku mne z hlbín dvíha." (Arsenal83)
  • Bryce McGuire pochválil Korvena za hudbu: "Jeho hudba je na všetkých mojich scenáristických playlistoch. Povedal som mu, že mám víziu hudby, ktorá by mala dávať pocit, že vychádzať iba z vody, ako nejaký utopený zbor stúpajúci z hlbín, a on bol za. Je to taký milý a nadaný chlap. Len Mark dokáže vytvoriť zvuky tak podivné a mrazivé." (Arsenal83)

Reklama

Reklama