Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby sa narodili v rovnakom storočí, bol by z nich dokonalý pár... V roku 1876  je mladý a atraktívny Leopold, vojvoda z Albany, jedným z najžiadanejších ženíchov v New Yorku. Strýko Henry sa snaží mladíka výhodne oženiť, pretože po smrti rodičov prišiel o veľký majetok. Okrem obdivných pohľadov dievčat ho prenasleduje aj neznámy mladý muž, vďaka ktorému sa Leopold presunie v čase do budúcnosti a ocitne sa v New Yorku na začiatku 21. storočia. Píše sa rok 2001 a šľachtic z 19. storočia spoznáva nielen autá, telefóny a televíziu, ale ak krásnu a sympatickú Kate. Ich spoločná cesta je plná nedorozumení, komických situácií a prekvapujúcich zvratov. Leopold sa ľahšie vyrovnáva s modernými technickými vymoženosťami ako s názormi a životným štýlom modernej ženy. Kate dlho odmieta uveriť, že Leopold skutočne pochádza z dávnych čias, a považuje ho za čudáka či vtipkára so špecifickým zmyslom pre humor. Cíti však k nemu čoraz pevnejšie puto a hoci je rozvážna a racionálna, z lásky k nemu sa rozhodne urobiť riskantný krok do neznáma. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (333)

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Meg Ryan už na mě nefunguje a Hugh Jackman v krajkovým saku a bez Wolverinovských lycousů...to je jako doutník zabalený v hajzlpapíru. Pominu fakt, že je to nechutně romantické, tzn. určeno pro chronické romantiky, opuštěné/nezadané ženy a pár mužů, kteří ještě nejsou "vyztuženi" manželstvím. Pro odidealizované heterosexuály, je Kate a Leopold spíš utrpení. Ale aby nevznikl mylný dojem, že to haním jen kvůli té romantice...ten film by byl pitomý, i kdyby byl o Mikovi Tysonovi, který se přenesl do budoucnosti, aby namlátil Kličkovi...prostě je to blbě vymyšlené. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film my ležel v poličce strašně dlouho než jsem se odvážil na něj koukat, a bodet by ne, za 1) romantiky nemám rád za 2) opravdu nemám rád dlouhé romantiky. A tohle je 1 i 2 najednou. Nechtěl jsem na to koukat ještě pěkně dlouho, ale jelikož jsem to měl v pořadníku tak jsem si řekl, že tak špatné to být nemusí. No ono nebylo ale fakt jsem se i dost často nudil, cestování v čase bylo nudné. Aspon že to zachraňuje Jackman a Ryanová. ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý a stále dokola opakovaný příběh o osudové lásce. Tentokrát velmi sympatický Hugh Jackam a slušná Meg Ryan vévodí snímku, který dokáže příjemně potěšit a okouzlit. Přes trochu fantasy příběh, při kterém se vévoda, který vynalezne výtahy přenese do budoucnosti tu již určitě v podobné variantě někdy byl, ale na celkové délce 118 minut je toto téma rozvedeno dost zdlouhavě, i když divák po pár minutách ví. Pro naivní a romantiku milující ženy to jistě nebude problém, pro ostatní bude obtížné filmu tuto povrchnost odpustit. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Tento film možno mal nejakú tu originálnu zápletku a mohla s toho byť pekná romanca lenže všetko sa to hneď na začiatku zvrtne do frašky ktorá je neskutočne hlúpa a ponúka nám hotové MENU hlúpostí, nezrovnalostí, stupidít, absurdností a nejaké to klišé ako jednohubku. Meg ryanová má svoju slávnu dobu za sebou. Bohužiaľ ale týmto sa absolútne prikovala k nižšej vrstve hereckej pretože jej chabý, otravný a neuveriteľný prejav ako ženy som ešte nikdy nevidel a Jackman môže byť len rád že má tie adamantiové pazúry vďaka ktorým dokázal že je kvalitný herec a neukončil svoju kariéru skôr ako začal pretože tak hlúpeho hlavného hrdinu som ešte nevidel , jediný ktorý stojí za povšimnutie a ktorý má v tomto filme bavil aspoň zo začiatku bol Breckin Meyer ale ten natočil posledne gargielda 2 tak čo. Každopádne Mangold natočil vysoko podpriemerný film ktorého zachraňuje ani neviem čo ale aj keď som bol na konci sklamaný a znechutený nemohol som vyslovene povedať že sa mi to nepáčilo aj keď hlúposť je to poriadna. Raz pozrieť a dosť. A hádam nemyslíte vážne že je ešte directors cut?!!! ()

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Tento film mě velmi překvapil, příliš jsem si od něj neslibovala... Jedná se o klasickou romantickou komedii, kterou obzvláštnilo především cestování časem a úžasný Hugh Jackman v roli dokonalého a úžasně vychovaného elegána! Našla jsem sice nějaké ty nepřehlédnutelné nesrovnalosti kolem fotek, ale u jednoduché komedie se to dá prominout :) ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (11)

  • Ve scéně v restauraci Leopold (Hugh Jackman) vyvrací J.J.ovy (Bradley Whitford) omyly o opeře "Bohéma". Leopold ale přišel z roku 1876 a opera Bohéma měla premiéru až o dvacet let později, 1. února 1896. (Hanussen)
  • Během scény, kdy Leopold pronásleduje Stuarta po schodišti, se v jedné chvíli zdá, jakoby Stuart urazil během vteřiny hned několik metrů. V původně natočené verzi v tom místě oba muži vrazili do Kate, stoupající po schodech. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama