Reklama

Reklama

Macko Puf: Krv a med II

  • Česko Medvídek Pú: Krev a med II (viac)
Trailer 1

Macko Puf a Prasiatko sú späť, a tentoraz sa k ich pomste pridá aj Tiger a Sova! Uplynulo päť mesiacov od masakru v Stoakrovom lese. Christopher Robin chodí k psychológovi a snaží sa vyrovnať s hrôzostrašnými udalosťami. Pátrací tím medzitým márne pátra v lese po údajných príšerách, nič nenájdu, preto Christopherovi Robinovi v skutočnosti už nikto neverí. Psychológ sa snaží vyvolať spomienky na detstvo počas terapeutických sedení, keď si Christopher Robin spomenie na svoje piate narodeniny, ktoré sú východiskovým bodom pomsty zvierat. (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (42)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tenhle díl trochu popírá jedničku dozvíme se zde , že Pú a ostatní nejsou zmutované zvířata, ale děcka co někdo unesl pro nějakého genetika ten na nich zkoušel zvířecí séra a oni zmutovali. Genetika pak zastřelil ten únosce a ty mutanti zůstali. Jinak navazujeme na jedničku Kryštůfek (horší herec než ten v jedničce) řekne  policii o vraždících mutantech ta mu nevěří a myslí si, že to udělal on. Někdo mu věří a vydá se ty mutanty hledat Pú se tak nemá kam schovat a vydává se vraždit do města. Zde vraždí opět prase (neumřelo náhodou v jedničce jak ho ubodala ta holka?) tygr (ten má jen jednu scénu bohužel) sova (ta má více scén ,ale taky je nevyužitá)  a opět hlavní Pú. Tenhle díl  přidal na brutalitě (scéna na diskotéce je boží masakr ) a celkově působí lépe než odpadní jednička. Co mě bohužel brání dát více hvězd je herec Kryštůfka co vypadá, že má vše na háku a to vysvětlení o tom genetikovi je podané nudným způsobem. Aha tak, že oni jsou nesmrtelní tak to může být i 50 dílů rovnou.  60 procent ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Včera som si pozrel anglický snímok "Medvedík Pú: Krv a med" (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey), ktorý v roku 2023 zrežíroval podľa vlastného scenára filmár Rhys Frake Waterfield. Potvrdil som si ním svoju teóriu, že Medvedík Pú nebola žiadna roztomilá, dobrosrdečná postavička, ale choromyselný, šialený, vražedný netvor. Napriek tomu, že to má veľmi nízke hodnotenie som sa pri tom nenudil. Dal som tomu dve hviezdičky. Bol to béčkový slasher horrorový bizár. Preto som ihneď siahol po druhej časti, ktorú Waterfield natočil v roku 2024. A keďže už som zhruba vedel, čo od toho čakať, tak som si to aj celkom fajn užil. Dej sa odohráva pár mesiacov po udalostiach, ktoré sú zachytené v prvom filme. Vyšinutý medveď Pú znova rozpútal svoje brutálne vražedné besnenie a ja tomu tento krát dám tri hviezdičky. Titul "Medvedík Pú: Krv a med 2" (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2) je sequel, ktorý predčil pôvodný snímok. *** ()

Reklama

Sludger 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že to poviem, ale musím uznať, že to bolo dobré. Po až študentskej a vyložene nekvalitnej jednotke získali tvorcovia, pre mňa nepochopiteľne, oveľa väčší rozpočet, napísali scenár, ktorý obsahuje celkom schopný príbeh a pozadie oblúd a natočili hotový gore manifest. Film je nekompromisný slasher s brutálnymi vraždami, dravým tempo hneď od začiatku. Je to totálne mäso a špinavosť najväčšieho kalibru a preto to oceňujem. Ako, áno dalo by sa kydať na postavy či logické zádrhely, no formou ako to predviedli, mi to neprekážalo. Takýto gore slasher sme tu dlho nemali a tento rok ho má šancu prekonať jedine Terrifier. Odporúčanie znie, vykašli sa na jednotku a rovno si daj túto druhú časť. Pokiaľ máš chuť po gore horore, Medvedík Pú ťa nakŕmi.! ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Rhys Waterfield si ide svoju pesničku a po recesistickej jednotke, prichádza s pokračovaním, ktoré je síce po dejovej stránke tak nejak menej drbnuté a snaží sa tomu dať nejaký ten príbeh s pointou, no čo divák docení ďaleko viac, je vyšší budget, ktorý sa odrazil najmä na lepšej kvalite gore, pričom nič viac nič menej, od tohto snímku očakávať neradno. No a tohto roku sa dočkáme aj hororovej verzie s milovanou "Bambi" s podtitulom: "Bambi: The Reckoning", ktorú sa Waterfield rozhodol zacvakať z vlastného vrecka. Tak sa teda nechajme prekvapiť, či pôjde o totožnú sračku pre úzkoprofilové publikum, ako je táto, alebo tentokrát bude obohatená aj o skutočný scenár, ktorý by navyše dokázali pochopiť aj retardovaní voliči žobrajúcich "Demokratov". Jednotke som dal tri, dvojka je lepšia a tak prihodím, lebo takýchto variácií na krvavé "fairy-tale" rozhodne veľa nie je. ()

MightyHal 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl si zaslouží pochvalu hlavně proto že se jedná opravdu o upgrade, a větší budget jde vidět všude. Jsou tu lepší masky, nasvícení, záběry a hlavně gore. Toho je tu poměrně dost a i když se tu občas praktické efekty střídají se CGI, tak se z většiny jedná o dost slušnou práci. Taky potěšilo to že “zvířátka” už mluví, škoda jen že tygřík který měl fajn hlášky tu byl jen chvilku. Taky zamrzelo to že se i dvojka bere vážně a tím zabijí zábavnost, protože v takovýmto filmu opravdu nechcete řešit drama vatu (dost to filmu škodilo). Proto i teda film má několik hodně hluchých míst (hlavne ta dramaticka pribehova linka, co proste nikoho nezajima). Jinak ale proste fajn trash ktery má chyby ale jedná se o výrazné zlepšení, TAK DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO NE? ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama