Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Slovensko Krutá hra (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (185)

pufina 

všetky recenzie používateľa

Legrace má reálné důsledky - to vystihuje film více než dost. Film byl pro mě trochu překvapení, ale také zklamání. Očekávala jsem horor nebo alespoň mírný thriller, místo toho jsem se dočkala slabého (i když moc dobře zahraného) drama. Atmosféra postrádala šmrnc napětí. Herečka na roli Dodger byla výborně vybraná, taktéž představitel Owena. Jen škoda, že větší prostor nedostal Jared Padalecki. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Cry_Wolf sa dlhý čas tvári ako slasher, ale jednak ním nie je a jednak, aj keby to bola plnohodnotná a poctivá vyvražďovačka, nebola by o nič lepším filmom: vrah je trápne neschopný (a nemožne oblečený), obete majú v tom lepšom prípade dobré prsia, ale tým ich psychologický rozmer končí, kvázi vraždiace scény nestoja za nič a po pár minútach odcvála do nekonečna aj zo začiatku pomerne pôsobivá atmosféra strednej školy uprostred lesov. Viac v mojej recenzi na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/672/ ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Zdá sa, že tvorcovia "Cry_Wolf" sú presvedčení o tom, že stačí angažovať do filmu známeho rockera a úspech je zaručený. Ale to sa teda mýlia. Jon Bon Jovi je ako herec absolutne impotentný. Jeho jalový herecký výkon tento snímok skôr ubíja, ako by mu mal pomôcť. Lebo pomoci by sa žiadalo. Pretože námet je vskutku naivný, scény nezaujímavé a nevierohodné, teenagerskí herci slabí, a po nejakej horrorovej atmosfére ani stopy. Nebyť toho ako-tak stráviteľného rozuzlenia, tak dávam jednu hviezdičku. Takto je to za dve. ** ()

Vyrida 

všetky recenzie používateľa

ÁÁÁ tady ho máme! Takový můj osobní černý kůň teen vyvražďovaček. Nevím čím to je, ale mám tento film nesmírně rád a i po sté se na něj rád podívám. Nejsem sebevrah ani masochista, ale herci mě baví, chci hrát jejich hru a na konci se rád dozvím zajimavé vyvrcholení... Jo pravda není tu moc krve ani vlastně moc hlášek, kterým by se člověk zasmál, ale k čertu s tím, když tu je sebranka sympaťáků a ( jen moje ) Lindy Booth v hlavní roli. Kdo genialitu filmu nepostřehl dal mu dvě hvězdy, ale až ti ostatní pravdu mají... ()

Desperado 

všetky recenzie používateľa

Milé hororové prekvapenie, ktoré sa tvári trochu inak než v skutočnosti je. V tomto prípade však forma takéhoto "klamania telom" nie je vôbec na škodu. Okrem dobrého nápadu má slušné tempo, dynamickú kameru a taktiež nečakanú (aspoň pre mňa) pointu. Toto všetko presvedčivo prevalcuje negatíva ako napr. inšpiráciu z Vreskotov, či niektorých slabých hercov. Pre mňa palec hore. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Súvisiace novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (viac)

Reklama

Reklama