Reklama

Reklama

Marnie Watsonovú (Famke Janssenová) podmienečne prepustili z väzenia, kde si odpykávala trest za vraždu, keď v sebaobrane zabila násilníckeho manžela, policajta Mikea (Michael Paré). Podmienka jej ukladá zdržiavať sa v tesnej blízkosti domu – do 30 a pol metra, na čo dohliada elektronický náramok a bývalý manželov parťák Shanks (Bobby Cannavale). Čoskoro je však jasné, že obmedzená voľnosť a zlobou naplnený policajt nebudú najväčší problém, s ktorým si bude musieť Marnie poradiť. Mŕtvy manžel jej totiž nemieni dať pokoj ani po smrti. Chce sa pomstiť. Shanks, ktorý nakoniec pochopí, čo bol Mike zač, sa jej ospravedlní a sľúbi pomoc, Marnie však vie, že s tým, čo ju ohrozuje, si musí poradiť sama. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (101)

Andersis 

všetky recenzie používateľa

Michael Paré je duch kterého bych nechtěl potkat ani za nic. Je agresivní, abnormálně silný, brutální, pomstichtivý a nehezky vypadající. Kždopádně odehrál svou roli naprosto perfektně. Famke Janssen je mamča kterou bych chtěl mít doma. Je hodná, sexi, zatraceně civilní a vydrží za dva. Krásná průměrná duchařina. ()

jefff 

všetky recenzie používateľa

Docela slušná duchařina komorního rázu, která mě docela překvapila. Těch cca devadesát minut uběhlo jako nic a neměl jsem ani nutkání dělat pauzy či nějaké jiné činnosti, což je v poslední době vyjímka, neboť s horory americké tvorby to jde v poslední době od desíti k pěti. Michael Paré už ale klesnul na absolutní dno, protože hrát ducha, který neřekně téměř jedinné slovo, není potřeba žádné mimiky ani náznaku jakéhokoliv prvku herectví, mi přijde jako kariérní konečná:-)hodná snad pouze pro komparzisty. ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Ač se to teda moc nezdá, tak to je rozhodně dobrej horor/thriller, kterej mě zejména v první polovině dokázal celkem slušně napínat a jestli se dobře pamatuju, tak jednou i vylekat a navíc Famke Jansen je stále sexy ženská, to se musí nechat. Jenže je tu bohužel i druhá půlka, která, pod správným dojmem, aby takovejhle horor nejel dvě hodiny, to vezme celkem rychle ke konci, všechno urychlí, něco vynechá a hop sme na konci a ani nevíme jak, ale i tam se daj najít solidní pasáže a rozhodně bych to hodnotil výš, než to teď je (53%). ()

Danny F. 

všetky recenzie používateľa

Trochu nudnější až do chvíle kdy se film blíží ke konci. Teprve tady se to rozjede a je se na co koukat. Škoda že úvod filmu je o dost nudnější a dlouze se táhne. Jinak skvělá scénka jak duch ubije mladíka a atmosféra by byla taky hustější. Na kouknutí ucházejíci horor ale mohlo by to být lepší, tento film na to má. I na víc. 45% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý sa venuje tejto tématike musí diváka očariť predovšetkým prostredím v ktorom sa odohráva. V tomto prípade sa tomu tak nestalo. Síce pekný pokus zosilniť v divákovi pocit klaustrofóbie vďaka tomu, že hlavná hrdinka si odpykáva zvyšok trestu formou domáceho väzenia, avšak predmestie amerického veľkomesta z tuctovým domom v radovej zástavbe nie je práve ideálnym miestom pre horor. Už vôbec nie vtedy, ak sa nikto nesnaží vykompenzovať tento nedostatok vhodným interiérom. A ak sa k tomu pridajú slabé herecké výkony hlavným protagonistov a duch na úrovni efektov z rokov 90tych, zrodí sa podpriemerný film, ktorý všetko zaklincuje nevydareným koncom. Okrem požiaru v suteréne je svetlých momentov vo filme žalostne málo. 35%. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené