Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Nakoľko sa jeden zo siedmich najlepších priateľov rozvádza, pričom danú situáciu ani zďaleka psychicky nezvláda, ostatní nadobúdajú presvedčenie, že by bolo v záujme zachovania pevného puta priateľstva kamaráta poriadne odreagovať. Ich plán je úplne prostý a priamočiary: zájsť do opusteného domu babičky jedného z nich a v tamojšom malom mestečku Moodley sa poriadne zabaviť. "Zábavu", aká sa im naskytne, ale určite nemali na mysli. Namiesto popíjania v tamojších krčmách ich totiž čaká krutý boj o holý život proti miestnym ženám, ktoré zasiahol neznámy vírus. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

To začiatočné zoznamovanie sa s hlavnými hviezdami bolo veľmi slušné spracované.Presne takýto štýl humoru vyhľadávam a mám rád.Gore tu je a vo veľmi silnej dávke.Čakal som všeličo ale toto nie a tak ma to prekvapilo v dobrom zmysle.Neholdujem Britskému humoru ale tento film je aj v tomto vynikajúci a konečne som sa schuti zasmial na ináč suchom Britskom humore.Tak nadržané a tak akčné zombie som hádam ani nevidel.K tomuto snímku som sa dostal náhodou a môžem povedať že mi bolo cťou spoznať ho.Stále sa tam niečo deje a vôbec som sa nenudil,lebo každé troška nudnejšie miesto je potom zaplnené akčnou jazdou.Je nás menej a nemáme zbrane ale sme nasraný,takže tam nabehneme trocha negalantným štýlom-to je úryvok s filmu ktorý ma pobavil. ()

Reklama

teutates 

všetky recenzie používateľa

O môj bože... čo bolo zas toto? hrozná blbina ten Doghouse. Snímok plný debiliti, neschopnosti, trápného humoru... nepýtajte sa ma čo by som robil ja v podobnej situácií, to je už namňa vážne priveľa. Možno nápad slušný, no ale kam sa uberal... nesadlo mi to, neprišlo mi to ani ako komédia, paródia ba ani horor... no a ak toto malo myšlienku tak ja potom... ehm ehm 3/10 ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

V obdobnom absurdnom čierno-humornom príbehu ako Lesbian Vampire Killers si kráča i Doghouse. Partička chlapov, ktorí sú zničení nežnejším pohlavím prichádzajú na vidiek aby si poradili s nákazou, ktorá mení všetky ženské na mix zombie-cannibal-killer. Ak máte radi humor, ktorý je postavený na zosmiešňovaní žánrových pravidiel, dehonestuje ženy a popritom strieka krv takmer všade vôkol doporučujem túto relaxačnú oddychovku, ktorá vám vykúzli úsmev na tvári. Samozrejme si treba uvedomiť, že v tomto prípade sa ani tak nejedná o horor ako o komédiu. ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Totální úchylárna, která se už z principu bude pohybovat od odpadu k 5 hvězdičkám. Záleží čistě na tom, co od toho kdo čeká. Já jsem nic nečekal a po chvilce mi bylo jasné, že sleduju parodii na zombíky a tak jsem to i bral. Musím říct, že jsem se bavil docela dobře. K tomu vtipný podtext muži versus ženy :-) I přesto si však myslím, že z toho šlo vytřískat mnohem víc akce i humoru. Celkově tedy 60% ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama