Reklama

Reklama

Vlak smrti

všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (132)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Skupinka amerických športovcov odchádza na Ukrajinu do mesta Odesi. Noc pred odchodom podaktorí navštívia párty, vďaka ktorej zmeškajú spoj na presun. Jedinou a poslednou možnosťou sa stáva cesta vlakom. Toto však nie len tak obyčajný vagón pre cestujúcich. Boj o život sa môže začať! Horor tak veľmi podobný tomu našemu, "slávnejšiemu" Hostelu. Kde sa vraždilo pre "zábavu", tu je to pre "dobro" ľudí, ktorí nemajú hlboko do vrecka a ich jedinou záchranou života sa stáva nová oblička či srdce. Všetko v tomto horore sme už niekde videli. Nie je tu nič čím by prekvapil. Gore je vskutku vydarené a fanúšik hororu si príde na svoje. Škoda toho rozuzlenia. Nebyť záverečnej, nelogickej "debility", kedy mladá ( 50 kg ) slečna po niekoľkých úderoch päsťou, či dokonca kopancov do ksichtu ( od "pandrláka" vyzerajúceho ako Golem, ktorý nemal problém posunúť vlak RUČNE!! ), všetko "ustojí" a navyše svojho protivníka dokáže, jedným chmatom, ala Warrior, "zlomiť", mohlo to byť o jednu hviezdu navyše - 60%. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Peňazí nemali veľa, tak ich väčšinu dali na brutálne scény. Rozumný krok. Bohužiaľ si to odniesol zbytok filmu. Herci ani príbeh už žiadnu dieru do sveta neurobili. To že sa na tento film dala nalákať Thora Birch, je škoda. Americkú krásu človek natočí raz za život a vo väčšine prípadov z tým aj celý život musí vystačiť. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Okrem klasických predsudok neonacistov zo spojených štátov o situácii vo Východnej Európe sa dočkáme relatívne zaujímavého príbehu v štýle Hory majú oči, Pach krvi či Deliverance. Cieľom vrahov však tentokrát je obchod s ľudskými orgánmi. Na porovnanie budem musieť pozrieť aj pôvodnú verziu, táto sa dala pozrieť, sú podstatne horšie hororoy (napríklad víťazstvo papučoovej). ()

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

Luxusní nelogické a góre.... sice neumí moc překvapit (tedy mimo brutality.. ta mě překvapila vcelku dost!), ale rozhodně potěší... zejména k závěrečné dekapitaci... jen tleskám! Takhle má vypadat pořádnej horror! Co na tom že herci jsou toporný dřeva... bez tak posloužily většinou jen jedinému účelu a to velice dobře. I když je dost znát že ani sám režisér nevěděl co od toho vlastně chce.. pač to chvílemy vypadalo spíš na vlak kanibalů. Nebo myslíte že to co servírovali v jídelním voze bylo skopové? Já se bavil a to zrovna nějakému mučení neholduju. :) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Bože to bola chobotnica. Gore miestami skutočne dosť intenzívne a prostredie vlaku má niečo do seba skoro v každom horore (neviem prečo), ale veľmi veľa to ku dnu sťahujú amatérska réžie, nepresvedčivé, až pornografické herecké výkony (Thora, veď tebe bola po Americkej kráse predpovedaná neskutočná kariéra!!!) a scenár, ktorý len ťažko mohol byť ešte horší. Tento film produkoval Thorin otec. Bez komentára, práve som totiž odpadol. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)

Reklama

Reklama