Reklama

Reklama

Oni 2: Nočná korisť

  • Česko Oni 2: Noční kořist (viac)
Trailer 2

Malo to byť príjemné rodinné stretnutie v chatovej osade na brehu jazera, ale na miesto určenia dorazila iba jediná rodina. Všade je úplné ticho a nikde v okolí nikoho nie je vidno...až kým sa večer neozve zvonček na dverách. Za nimi stoja traja psychopati v strašidelných maskách a nožmi v rukách. Práve našli svoju korisť a lov sa môže začať. Rodičia alebo deti? Kto bude silnejší a prežije? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (189)

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Krásný film. Jak už všichni známe z jedničky, máme tu sakra drsné vrahouny, které by nezastavila ani armáda a pak pár debilů, co se nechají dobrovolně zabít. SPOILERY No fakt! Vrah přijde, bodne maminku a maminka nic a kouká. Ale vrah není jen jeden, jsou tři - blondýna, nesmrtelný rybář z Tajemství loňského léta (soudě podle toho, že přežil snad tři smrti naráz a stejně měl sílu sekat sekerou) a holka co se převlíká za panenku. A pak tu máme oběti - rodinu, u které otec a matka musí být sourozenci, jinak by asi nebyli tak hloupý. Pak tu máme solidní a drsné lekačky. No fakt! Já bych se nějaké možná i lekl, kdyby mi bylo 10 a byl bych tlustá holka koukající na Disney Channel. Naštěstí to má dobrý konec, i když pozor, vrah asi žije! (no dyť tam je ten rybář) A jak to bylo napínavé! Ani jsem nedýchal, když jsem si v mobilu četl knihu! V tom filmu se asi tak něco dělo, ale nebavilo mě to, tak jsem si jednoduše četl něco, co má hlavu a patu, ne jako tahle zbytečnost v hororovém světě. Teď už vážně. Dvojka je oproti jedničce příšerná a to jednička je strašná. Tady je více nelogičností, jediné pozitivum jedničky napětí zcela zmizelo a postavy jsou otravné. Všechny. Do toho je vše dokresleno špatně vybranou hudbou (osmdesátky? to, že jsou z toho všichni hotoví u Stranger Things, kde se to taky nehodí, neznamená, že tady bude) a nejstupidnějšími smrti pod sluncem. Ale bavil jsem. Bavil jsem hlouposti celého filmu, bavil jsem se tomu, jak se to snaží být strašně moc děsivé, smál jsem se všem těm nelogičnostem, takže za to 1*. Je to aspoň komedie. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Johannes Roberts je pre mňa osobne najtalentovanejším hororovým režisérom ostatnej dekády. Doteraz mu vyšlo všetko na čo siahol a preto som bol na pokračovanie inak priemerných The Strangers pod jeho taktovkou zvedavý. Roberts naplnil moje očakávania, predviedol brilantný cit pre scénu, vyhral sa s maličkosťami a aj vďaka hudobnému podmazu, zloženému z osemdesiatkových hitov od Mental As Anything, Bonnie Tyler, Marylin Martin, Air Supply či Kim Wilde (stretnutie taťku s "vrecohlavom" za doprovodu Cambodie nemalo chybu) pretavil tuctový slasherový námet do nečakane sugestívnej formy. ()

Reklama

HorrFi 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem lehkej nadprůměr a přesně ten jsem dostal.. vzhledem ke zkušenostem z posledních let už hororový fanoušci nemůžou pokaždý čekat zázrak, ale troufnu si říct, že tohle byl v pohodě home invasion.. film má celkem krátkou stopáž, takže v podstatě neni šance, aby vás nudil.. rodina a kolem nikde nikdo, jenom psychopati, louky a lesy.. slabší 4* ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Dvojka, ktorá vlastne ani nie je dvojkou, no skôr akousi samostatnou, osobitou “jednotkou”, pričom v istom slova zmysle, je úplne inou, žánrovou odrodou. Absolútny súhlas s názorom, kým bola prvotina čisto atmosferická “zábava”, pokračovanie sa nesie v mierne odlišnom, “exploiďáckom” duchu. Preto je strašná škoda, že gore ako také, nedostalo takmer žiadnu “šancu”, keďže info v úvode: “True Story”, už dnes nijak mimoriadne nevystraší. Každopádne, Ja som rád, za tú odlišnosť spravovania, pričom hudobný doprovod počas celého diania, bol doslova skvostný! ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemný, priamočiary horor, ktorý ma osobne bavil ešte o chlp viac než jeho predchodca. Audiovizuálne štýlové skoro ako od Carpentera (keby išiel točiť jednoduchší film), v perfektnom prostredí takmer ako zo starých dobrých camp slasherov, so známymi záporákmi, ktorí konečne dostávajú aj na prdel a nemajú tam len čakajúce ovce na porážku. Gore je síce málo, ale vyzerá excelentne a okrem toho je ho plná prdel v iných hororoch, toto sa sústredí skôr na napätie a atmosféru, čo mu imho vychádza výborne. Tento rok som zatiaľ lepšiu novinku nevidel, takže ja som spokojný s tým ako sa to vydarilo, obzvlášť keď vlastne ide o komerčnú produkciu. Snáď sa na tretí diel zase nebude čakať 10 rokov. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)

Reklama

Reklama