Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý rozhnevaný muž Tyler Hawkins z New Yorku rozhodne nie je rebelom bez príčiny. Tragické úmrtie brata v ňom zanechalo hlbokú jazvu, ktorú ešte väčšmi prehĺbil rozvod rodičov a fatálny rozkol s vlastným otcom. Od rodinnej tragédie žije s pocitom permanentnej vykorenenosti a odcudzenosti a nikdy by nenapadlo, že nájde spriaznenú dušu. Zrazu však stretne Ally, ktorej prítomnosť pôsobí na jeho dušu ako balzam, a tak sa do nej bezhlavo zamiluje. Ally dokáže vyliečiť Tylerovu chorú dušu, pretože v dôsledku bolestnej straty, ktorú prežila na vlastnej koži, presne vie, ako sa Tyler cíti. Nečakaná láska pomáha Tylerovi opäť nájsť zmysel života. Ale šťastné chvíle netrvajú dlho - na povrch vyplávajú skryté tajomstvá a zdá sa, že šťastena hrá s Tylerom a Ally nefér hru. Okolnosti nie sú ich vzťahu príliš naklonené a to, čo ich spojilo, ich zároveň môže aj navždy rozdeliť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (929)

k212 

všetky recenzie používateľa

60% za vedlejší postavy, kterým nebyl dán důstojný prostor pro sebeprezentaci (2x otec, sestra, matka), také za překvapivě vyrovnaný výkon páně Pattisona, a fungující vztahovou rovinu filmu. Rozřešení -respektive šokující překvapení na závěr filmu- mě však hluboce zklamalo svým ryzím americkým stigmatem doby. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Je tam dost dobrých herců na to, aby člověk nevnímal jaká je to přehnaná, ubulená chcojka. Robert Pattinson je tam tak strašně rozervanej a citlivej, že to bylo chvílema až k smíchu, jenže to nezahrál vůbec špatně. A ten debilní konec, kde asi 5 minut hrajou smutný klavíry mi hodně otrávil dojem z tohoto jinak neurážejícího filmu. Na noc s přítelkyní ideální volba. ()

Reklama

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Zlé veci sa dejú predovšetkým a v prvom rade dobrým ľuďom. Koncept karmy je možno pre našu planétu úplne neznámym a neuplatniteľným fantazírovaním. Šťastie je len krátkodobá chiméra, zato utrpenie je bytostne prítomné a hmatateľné, najmä v podobe citovej traumy zo straty blízkeho. Pattinsonovi sa nedá neustále vytýkať jeho upírska minulosť, jeho výkon je úplne uveriteľný a robí z filmu veľký zážitok. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

páni, ak vás milovaná baba vytiahne na nový film s pattisonom neváhajte!aj keď on je najslabšou časťou filmu, rozhodne ho nekazí.navyše záverečná pointa zrazí do kolien, rozplače a film pri ktorom som si počas sledovania celý čas kládol otázku o čom vlastne je získa desivo emocionálny rozmer.rozhodne obrovské prekvapenie. p.s. chris cooper je skvelý herec , ale to už všetci dávno vieme ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Kdyby se jednalo o film z roku 2019, patrně bych předem věděl zápletku a neudělalo by to na mě takový dojem. Jelikož jsem ale pointu neznal, tak na mě zafungovala výborně. Robert Pattinson už během upírského řádění dokazoval, že dokáže zahrát i něco víc a naštěstí se mu to daří dodnes. A Claire ze Ztracených (kde mi přišla vždycky spíš otravná a příliš těhotná) je tady fakt kus. ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (12)

  • Hawkinsovi se původně jmenovali Rothovi. (c.tucker)
  • Ally (Emilie de Ravin) pri telefonáte s Tylerom (Robert Pattinson) ohľadom rande hovorí, aby sa stretli o 8:15. Je pravdepodobné, že ide o narážku na postavu Claire Littleton zo seriálu Nezvestní (od r. 2004), ktorú stvárnila práve Emilie de Ravin. Postava Claire totiž bola na palube letu Oceanic 815, ktorý sa v seriáli zrútil. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama