Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (287)

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo naprosto dokonalý. Přesně takhle se musej cítit aneb zpověď beznadějného sociopata v podobě, v jaké jste ji zaručeně nikdy předtím neviděli. Ultimátní mix černé komedie a napínavého dramatu; chce se mi napsat "Deadpool: The Prequel" a chce se mi taky napsat "pošlete na něj Dextera" ale bál bych se, že by spolu ti dva začli kámošit. Vážně hodně originální pitomina. Korunu všemu nasazuje parádní závěrečnej song, plus chci okamžitě vidět taneční film s Reynoldsem! P.S. Díky Axisovi za tip. Nechápu, jak se mi to mohlo vyhejbat... ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Chci kámošku. V tý lednici jsem tak sama." Pokud žiju ve správné realitě, tak nenosím růžové montérky, nemám v lednici uřezané dívčí hlavy, nenechávám se ovlivňovat názory svého kocoura a zatím rozeznám králíka od ponožky. Jsem prostě příliš málo úchyl na to, abych si tohle dokázal naplno užít. Přesto je možné, že realita je někde jinde a já makám s Ježíšem, který řídí růžový vysokozdvižný vozík. Určitě to tak není, protože můj psychiatr je s mým stavem naprosto spokojený a skoro každý čtvrtek mě na hodinu pouští z klece. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Americké Psycho zabalené v ružovom obale, respektíve temnota podaná pestrofarebnými farbami. Podľa obsadenia, plagátu, popisu deja, traileru som čakal uletenú komédiu s rozprávajúcimi zvieratami, nakoniec som však dostal bizarný mix čiernej komédie a psycho-thrilleru/hororu funkčný v každom a jednom smere ... aj keď sa to tak na prvý pohľad nemusí zdať. Aj tá „komédia“ je totiž v prípade Voices dosť zavádzajúce označenie, ono je to v podstate regulárny horor/thriller, ktorý sprostredkováva pohľad do duše schizofrénneho vraha, akurát podaný s poriadnou dávkou cynizmu a sarkazmu. Pod týmto obalom sa však skrýva poriadna skepsa a mrazivá psychologická sonda do života maniaka. Reynoldsov hrdina je totiž vyšinutý vrah ku ktorému prehovára ako jeho „dobré ja“ v podobe psa, tak to „zlé“ v podobe mačky s trefným írskym prízvukom. Znie to absurdne, ale to striedanie žánrov, kde v jednom zábere strieka krv a v druhom sa nekompromisne hláškuje z úst domácich miláčikov plnohodnotne funguje. Že to znie ako poriadny úlet? To si píšte, toto je rozhodne najdivnejší film roku 2014! A to radšej nespomínam rozprávaciu uťatú hlavu Gemmy Arterton, ktorú si hlavný hrdina chová v chladničke! Pre mainstreamovú publikum s najväčšou pravdepodobnosťou nestráviteľná zmes žánrov, na indie scéne hotový klenot. Pre mňa osobne neuveriteľné prekvapenie a kvalitou oveľa lepší film, než by som si trúfal odhadovať. Pocta šikovnej režisérke, ktorá dokázala presne vystihnúť stav pomätenej mysle. V tomto prípade ani nevadí, že tá story je predvídateľná až beda, pretože o príbeh tu ide až v druhom rade. Vo výsledku tak ten najnetradičnejší, najbizarnejší, ale zároveň najzabávanejší portrét života jedného psychicky narušeného jedinca. Akurát ho je náročné niekomu odporúčať, napríklad tie absolútne prestrelené záverečné titulky s „happy songom“ už boli aj na mňa mierne over the top. CELKOVO: 4* (8/10) ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

Komediální ujetina, jakou jsem opravdu hodně dlouho neviděla. Ale pří vší pokloně k takovému extravagantnímu dílku mám přesto pocit, že by tomu svědčila ještě trochu větší jiskra. Bocscoa s Whiskasem bych chtěla mít doma, myslím, že nějaké využití bych pro ně rozhodně našla:-) Ryan Reynolds byl svůj, tak jak ho znám a ten závěr s modrýma polobotkama byla super tečka. Plus hezké barvičky s prima muzikou, které to celé zvedly o level nahoru, mě nutí, abych si nechala ještě chvilku na rozhodnutí, co takovému The Voices nakonec napálím. - Vzhledem k faktu, že jsem to přežila (mnozí ví:D) bez úhony na zdraví, tak tentokrát střílím hvězdy směrem nahoru, asi tam vážně patří! ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Táto nehorázna hlúposť mala tak obrovský potenciál, že je až tragédiou, ako to Satrapi "dokonale" spackala. Fakt obrovská škoda, že sa samotného snímku nechytil niekto odvážnejší, kto by nemal problém zobraziť viac z násilia či pritvrdiť v slovníku, v ktorom by dostalo priestor viac vulgarizmov. Ja osobne nie som zástancom takejto formy komunikácie, no tu sa mi to strašne pýtalo. Škoda preškoda, lebo toto je rozhodne lepší Dr. Dolittle. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (8)

Reklama

Reklama