Reklama

Reklama

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ľudia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ľudia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere. V Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ľudského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (92)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Překombinovaná teen komedie, které sice nelze upřít originalitu (kde jinde najdete pohromadě upíry, zombíky a emzáky), ale celkem padá na žalostném obsazení a po většinu času neskutečně nudí. Párkrát se zasmát lze, ale prasknutí bránice opravdu nelze očekávat. Celé to nakonec dospělo k celkem pěknému závěru. Ujíždíte-li si na béčkových komediích s hororovým nádechem, tak vás má snímek potenciál zabavit. V ostatních případech bych sáhl po něčem jiném. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka gegina31. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že dostanem to čo som dostal. V jednom meste žijú vedľa seba ľudia, upíri a zombíci. V relatívnej symbióze. Problém nastane, keď priletia mimozemšťania ( !!! ). Každá skupina obviňuje tých ostatných, že oni ich sem zavolali, preto sa začnú medzi sebou mlátiť. Do toho samozrejme problémy a vzťahovky hlavných predstaviteľov, ich rodín a podobne. Ako to už býva, človek, upírka a zombík sa musia spojiť, presvedčiť svoje skupiny a spoločne mimozemšťanov s nemeckým prízvukom poraziť. Nechýbajú vám tam vlkolaci?? Nebojte, aj tí sa objavia. Správne krvavé, skvelo zahratí zombíci, infantilný dej, sexi herečky a červený Boxter. Príjemné prekvapenie. 3 z 5 ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Hříčky přírody jsou učebnicovým příkladem toho, když se vcelku originální námět během natáčení promění v neuvěřitelnou ptákovinu, která je místy totálně mimo, a to v tom špatném slova smyslu. Svět, v němž vedle sebe žijou na hromádce lidé, upíři a zombie, přičemž se musí najednou vyrovnávat s invazí emzáků, zní zároveň skvěle i šíleně, a je opravdu škoda, že samotné zpracování postrádá na větší dávce humoru, napětí či hororu. Chvílemi mi to svou atmosférou a námětem lehce připomínalo Apokalypsu v Hollywoodu a Strašpytlíka. Řádně peprný slovník a několik relativně vtipných scén (zejména se zombíky) to bohužel ve výsledku z podprůměru nevytáhly. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Tento bez pochýb schopný maskér, z tejto (že vraj) komédie, by si mal hľadať inú partiu. Neviem ako sa tento scenár mohol objaviť medzi údajne najlepšími nepoužitými scénarmi (viď "ZAUJíMAVOSTi"). Fakt a v čom najlepšími a pre koho ?? Tu sa proste musela stať nejaká technická chyba niekde počas podávania tejto informácie, lebo o takýto scenár s takýmito dialógmi by isto ani pes nezakopol. Vety sa pretekajú ktorá je hlúpšia. No, všetky sú hlúpe a celkovo je z toho film o ničom. Pár akčných scén kde sa nerozpráva, by sa akurát vošli do hudobného videoklipu, no hneď po krátkej akcii niekto otvorí "hubu" a hneď je v tomto Pitchen Sink filme po zábave 15% ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Nie až tak márny pokus. V malom mestečku žijú bok po boku ľudia, upíri a zombieci. Umelá mierumilovnosť sa naruší vo chvíli keď prídu mimozemšťania. V podstate splnený sen každého geeka sa rozpadáva na nevyužitom potenciále. Vtípky mohli byť viac istrejšie gore viac a celkovo by sa znieslo viac nekorektnosti. Priemerná teen comedy o posmrtnej láske s pár naozaj vtipnými scénami. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)

Reklama

Reklama