Reklama

Reklama

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ľudia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ľudia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere. V Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ľudského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (92)

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Jako nápad dobrý, to se musí pochválit. Zombie, upíři a lidi na naší planetě, a aby toho nebylo málo přiletí i mimozemšťani. Tahle horror-komedie byla poměrně dost šílená záležitost. šílená kravina, ale šíleně jsem se pobavil. P.S. - Nicola Braun mi připomína mladýho Toma Cruise. ''Posral jsem se na centryfuze. Já myslela že na koncertě? Ehm, měl jsem špatnej tejden.'' ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Tento film má všetko, doslova. Zombie, upíri, vlkolaci a mimozemšťania sa objavia na plátne. Jediné, čo chýbalo, boli roboty. Teraz by si človek mohol myslieť, že pri kombinácii toľkých ikonických filmových tvorov pohromade by to mohlo byť príliš veľa. Ale nebolo! Film začína rýchlym tempom a divákom sa predstaví svet, kde medzi živými ľuďmi žijú upíri a zombie. Potom sa v jednu osudnú noc objavia mimozemšťania a to naruší rovnováhu sveta a spôsobí, že sa upíri, zombie a ľudia obrátia proti sebe v chaotickom návale násilia. 6/10 ()

Reklama

gegina31 

všetky recenzie používateľa

Blbůstka, kravinka, pitominka, ale dobrá sranda. Zombíci, upíři a mimozemšťani v jednom filmu? Pustila jsem si to ze zvědavosti a čekala jsem, že to po půlhodině vypnu, ale bavila jsem se celý film. Čekala jsem strojené herecké výkony, ale ti byli taky dobří. Vůbec nebyli uhození jako například Lili Collins v Mortal Instruments. Samozřejmě to není taková pecka, abych to kdekomu doporučovala. Už podle hodnocení jde vidět, že to není pro každého. Je to prostě taková oddechovka k žehlení. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Překombinovaná teen komedie, které sice nelze upřít originalitu (kde jinde najdete pohromadě upíry, zombíky a emzáky), ale celkem padá na žalostném obsazení a po většinu času neskutečně nudí. Párkrát se zasmát lze, ale prasknutí bránice opravdu nelze očekávat. Celé to nakonec dospělo k celkem pěknému závěru. Ujíždíte-li si na béčkových komediích s hororovým nádechem, tak vás má snímek potenciál zabavit. V ostatních případech bych sáhl po něčem jiném. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka gegina31. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Tento bez pochýb schopný maskér, z tejto (že vraj) komédie, by si mal hľadať inú partiu. Neviem ako sa tento scenár mohol objaviť medzi údajne najlepšími nepoužitými scénarmi (viď "ZAUJíMAVOSTi"). Fakt a v čom najlepšími a pre koho ?? Tu sa proste musela stať nejaká technická chyba niekde počas podávania tejto informácie, lebo o takýto scenár s takýmito dialógmi by isto ani pes nezakopol. Vety sa pretekajú ktorá je hlúpšia. No, všetky sú hlúpe a celkovo je z toho film o ničom. Pár akčných scén kde sa nerozpráva, by sa akurát vošli do hudobného videoklipu, no hneď po krátkej akcii niekto otvorí "hubu" a hneď je v tomto Pitchen Sink filme po zábave 15% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)

Reklama

Reklama