Reklama

Reklama

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ľudia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ľudia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere. V Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ľudského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. (Marceloo)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (92)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

V první půlhodině jsem se pekelně nudil. Vesměs se jednalo o nepříliš vtipnou a nezáživnou teenagerskou rádobykomedii, které zombíci a upíři nijak zvlášť nepomáhali. S příletem emzáku se zdálo, že film nabírá tempo a rvačka ve stínu kosmické lodi měla něco do sebe, ale vše pak zase sklouzlo k obvyklému adolescentnímu plkání, které se dalo přežít jen díky celkem solidnímu obsazení. Občas se sice zablesklo na lepší časy, ale tyhle momenty byly příliš rozmělněné, než aby měly na celek nějaký vlv. Škoda. 30% ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Tento film má všetko, doslova. Zombie, upíri, vlkolaci a mimozemšťania sa objavia na plátne. Jediné, čo chýbalo, boli roboty. Teraz by si človek mohol myslieť, že pri kombinácii toľkých ikonických filmových tvorov pohromade by to mohlo byť príliš veľa. Ale nebolo! Film začína rýchlym tempom a divákom sa predstaví svet, kde medzi živými ľuďmi žijú upíri a zombie. Potom sa v jednu osudnú noc objavia mimozemšťania a to naruší rovnováhu sveta a spôsobí, že sa upíri, zombie a ľudia obrátia proti sebe v chaotickom návale násilia. 6/10 ()

Reklama

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně dost zábavná Hororová komedie, kdy jsem se lámal smíchy snad po celou dobu, fakt výborný humor a nespočet cool hlášek. A největším plusem je velice sympatické (a známé) obsazení, s neskutečně sexy Mackenzie Davis a dokonce se mi tu líbila i Vanessa Hudgens. Zombie, upíři, vlkodlaci, ufouni = Vítejte v Dillfordu. Bavil jsem se a určitě zhlédnu víckrát. JSEM JAKO ZOMBIE BUFET, SNĚZ CO MŮŽEŠ ! ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že dostanem to čo som dostal. V jednom meste žijú vedľa seba ľudia, upíri a zombíci. V relatívnej symbióze. Problém nastane, keď priletia mimozemšťania ( !!! ). Každá skupina obviňuje tých ostatných, že oni ich sem zavolali, preto sa začnú medzi sebou mlátiť. Do toho samozrejme problémy a vzťahovky hlavných predstaviteľov, ich rodín a podobne. Ako to už býva, človek, upírka a zombík sa musia spojiť, presvedčiť svoje skupiny a spoločne mimozemšťanov s nemeckým prízvukom poraziť. Nechýbajú vám tam vlkolaci?? Nebojte, aj tí sa objavia. Správne krvavé, skvelo zahratí zombíci, infantilný dej, sexi herečky a červený Boxter. Príjemné prekvapenie. 3 z 5 ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Tento bez pochýb schopný maskér, z tejto (že vraj) komédie, by si mal hľadať inú partiu. Neviem ako sa tento scenár mohol objaviť medzi údajne najlepšími nepoužitými scénarmi (viď "ZAUJíMAVOSTi"). Fakt a v čom najlepšími a pre koho ?? Tu sa proste musela stať nejaká technická chyba niekde počas podávania tejto informácie, lebo o takýto scenár s takýmito dialógmi by isto ani pes nezakopol. Vety sa pretekajú ktorá je hlúpšia. No, všetky sú hlúpe a celkovo je z toho film o ničom. Pár akčných scén kde sa nerozpráva, by sa akurát vošli do hudobného videoklipu, no hneď po krátkej akcii niekto otvorí "hubu" a hneď je v tomto Pitchen Sink filme po zábave 15% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)
  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama