Reklama

Reklama

Odobrať z priateľov

  • Česko Odebrat z přátel (viac)
Trailer 1

Laura Barns bola obyčajná stredoškoláčka, pokiaľ sa na internete neobjavilo video, ktoré do nechutných detailov prezentovalo, ako sa opila na jednom večierku. Predtým všetkými obletovaná kráska verejnú potupu nezniesla a spáchala samovraždu. V deň výročia jej smrti sa partia jej spolužiakov ,, stretne" na videochate, kde riešia obvyklé teenegerské problémy, pokiaľ sa do ich skupiny nenabúra užívateľ s prezývkou Billie227. Okrem toho, že ho nejde zo súkromnej diskusie vyhodiť, je na tomto užívateľovi zvláštne, že sa zaujíma, kto nahral na internet to nelichotivé video. A potom sa do diskusie zapojí aj ich mŕtva spolužiačka.... (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (445)

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Poměrně originální počin. Celý děj vidíme skrz monitor v počítači. Atmosféra je dobrá, ale možnosti omezené. Mladá holka spáchá sebevraždu a její duch terorizuje na Skypu lidi, kteří s tím měli něco společného. Jeden po druhém odpadávají. Je zajímavé, jaké tajemství na sebe prásknou. Je tam pár dobrých momentů, ale jinak průměr. "Zahrajeme si hru." ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Tak podobný snímek bych bez větších příprav a téměř zadarmo dovedl natočit během jednoho až dvou odpoledne taky. Rozhodně by byl lepší, protože jsem frajer. Netuším, kolik času tahle taškařice zabrala tvůrcům snímku, ale zcela skromně odhaduji, že se do dvou odpoledne nevešli a jsem prostě lepší. S podobnými snímky se poslední dobou, jako by roztrhl šourek. Je nám jich servírováno více a více a všechny jsou bohužel téměř stejné a všechny jsou bohužel i poměrně nezáživné. Možná bych to celé bral dost jinak, kdyby mi byl alespoň některý z členů konferenčního video hovoru sympatický. Co si budeme povídat, retard vedle retarda. Všem jsem přál pomalou a bolestivou smrt, protože natáčet posranou spolužačku a potom to ještě publikovat, no fujky, to se prostě nedělá. To se občas stane každému z nás. Příběh je totální tuctovinka. Pár nevychovaných dětí ušikanuje k sebevraždě nějakou tu svoji mentálně labilní spolužačku. Poté jsou dva možné scénáře, jak to celé může pokračovat, abych nespoileroval tak záměrně nevyzradím, jestli se bude mstít spolužačka ze záhrabí, nebo tuhle roli převezme nějaký jiný ctnostný dobrodinec za ni. Konkrétně v tomhle snímku bych rozhodně zkrátil úvodní kecání o hovnech, které mělo minimálně 25 minut. Jakmile se věci trošku hnou, tak je snímek s přivřeným okem snesitelný. Pár těch online vraždiček je ale výsostně trapných a facepalmu se nevyhnete, ani kdybyste si ruce odřezali. Finální rozuzlení je potom super sráčské a nehodlám pro něj plýtvat slovy. Do budoucna bych poprosil, aby podobné snímky přestaly být označovány jako horory, je to opravdu matoucí. Jestli u tohoto snímku někdo pociťoval něco jako strach, tak by se měl vážně nechat vyšetřit nějakým odborníkem. Odpad nedávám snad pouze proto, že snímek, dle mého názoru, celkem přesně zachycuje nezanedbatelné procento dnešní mládeže, což shledávám jako smutné. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Musím uznať, že vďaka nápadu a myšlienke, vystrašiť dnešnú "retardovanú" mládež, denno denne žijúcu mimo realitu na sociálnych sieťach, to celkom spadá do žánru horor. Faktom ale zostáva, že teenagerov nevystraší samotná podstata príbehu o vraždiacom duchovi, ktorý sa rozhodol za pomoci Skype pomstiť, ale fakt, že padne sieť a oni stratia kontakt s okolitým svetom, lebo nekonečným kartám do telefónnych búdok sa už žiadny z vekslákov nevenuje. Nie raz som postrehol článok, čo sa dialo s ľuďmi keď zlyhal " FuckBook". Hystéria na úrovni prírodnej katastrofy Tsunami, ktorá zmietla zo stola nejednu "tupú ceruzku". Taktiež je dosť smutné, že dnešná mládež je už tak rozcitlivená, že sa bez zbytočných následkov nikto nemôže ani z chuti posrať (za našich čias by si po týždni nikto ani nespomenul). Neuveriteľné, čo všetko dokáže divák prehltnúť, či sám pred sebou si odôvodniť, aby vyzdvihol niečo, čo kvalitou nedosahuje ani len priemernú úroveň. Tak si to teda zrekapitulujme. Akéže sme to dostali hororové prvky na "tanier"? GORE?? Kurva nulové. Nulové! NAPÄTIE? To snáď nemyslite vážne. Toto by nevystrašilo ani bratovu dcéru! (ale viem koho sestru ;) LAKAČKY? No viac ma mikne pri signalizácii prázdnej nádrže. Horor by mal znechutiť, vyvolať emócie strachu, alebo aspoň pohoršiť, a nie ponúkať reklamu na takmer už nikým nevyužívaný Skype. No veď mi to kurva niekto vysvetlite, kto z mladých z jednej dediny bude po večeroch Skypovať, či komunikovať cez pätoro sociálnych sietí, keď dnes všetci "žijú" iba na "FB", alebo max čmárajú cez Viber či WatsApp. Navyše, keď sa aj navečer zídu, tak fajčia trávu na detskom ihrisku, poukladaný do kruhu, podávajúc si Bongo jak fajku mieru, ako 12 mesiačikovia (česť výnimkám). Toľko pootváraných "okien" na kompe hl. postavy, to je raj pre Trójske kone. Snáď som teda na nič nezabudol. Akurát mi nedá ešte doplniť, milí užívatelia, používajte vlastnú hlavu, lebo keď Vám ju niekto odreže, bude to bolieť Vás, nie Vášho hovno podsúvača, ktorý velebí každú kokotinu pri ktorej sa na festivale zhúlil pod obraz boží. Verte či nie, tento snímok z hororového hľadiska ponúka menej ako je minimum – 20%. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Odebrat z přátel je na první pohled horor pro adolescenty, jehož provedení se dá velice snadno odsoudit. Představené postavy jsou bandou nezajímavých a zhola průměrných dospívajících, odkojených facebookem, skypem a bezuzdným párty životem. Případné průšvihy z něj spontánně unikají do virtuálního prostoru v podobě fotek a videí. Kdo by to neznal... Největší odměnou divákovi je drsná reflexe a nikoliv varovný, ale vyloženě výhružně zdvižený a nekompromisně ukazující prst. Film se nesnaží svoje oběti očistit, stmelit, přivést na lepší cestu nebo je dokonce jakkoliv glorifikovat. On se je jednoduše snaží zdeptat a zničit, přičemž k tomu používá jejich nejoblíbenější prostředek. ()

Carol Pifková odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak vás neuveriteľne dokáže vystrašiť pohybujúci sa kurzor myši tak určite odporúčam! Normálny človek by totižto na to čo chce klinúť klikol hneď, kdežto hlavná hrdinka, poprípade ju môžeme označiť aj ako hlavná debilka, tam behá po ploche ako retard. 30 minút filmu tvoria zábery jej kurzora na monitore, pretože evidentne trpí sklerózou multiplex a trasú sa jej ruky. Alebo možno mala tak spotené ruky, že prsty sa jej nedostatočne kĺzali po touchpade. Ďalších 10 minút tvoria zábery toho ako hlavná debilka, nie je schopná sformulovať obyčajnú vetu. Film vám ponúkne skvelý zážitok z rôznych foriem vety typu: Čo chceš?, Kto si?... ale ak vás nepresvedčil tento fascinujúci zážitok a nemáte záujem si doplniť vedomosti zo synonymických slov, tak určite vás presvedčí neskonale nudná konverzácia medzi debilkou a jej debilom. Mitchie alebo teda Pitchie je totálny kus debila, ktorému zrejme mnoho veci dochádza veľmi neskoro. Hádam si nemyslel, že z tej fotky v posteli zreteľne vyplýva, že si rozprávali rozprávky na dobrú noc. No a už keď spomínam fotku. Okrem toho, že je zabrzdená hlavná debilka aj jej internet postráda rýchlosť. Resp. sťahuje si ako sa mu zapáči. Neopísateľný zážitok z toho ako sa minútu sťahuje obrázok. Samozrejme pre chvíľu napätia. Ten druhý bol stiahnutý za 2 sekundy. Zaujímavé. Hlavná debilka, však stále chce ponechať chvíľku napätia i v neskorších scénach, a preto miesto toho aby na odkaz klikla, behá opäť so strašne zábavným kurzorom po monitore. Neskutočne ma to vydesilo! No a tie strašidelné zábery boli tak trochu o hovne, pretože štvorčekový obraz dákeho tlsťocha čo si robí ľudský smoothie ma teda fakt nevydesí! No a ešte na záver, čakala som, že keď už teda vidíme plochu hlavnej debilky, čakala som sem tam dáky akože komentár. Stavím sa, že ani vy nie ste ticho ako hrob za vašimi počítačmi. Unfriended vám však ponúkne zaujímavý zážitok z toho ako v tichosti sledujete debilnú konverzáciu. A aby toho nebolo málo hlavná debilka je ešte aj dokonca spamerka, takže byť ten Pitchie tak ten notebook zaklapnem už dávno. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (14)

  • Vraždy vo filme boli inšpirované skutočnými samovraždami Amandy Todd a Audrie Pott. (Game90)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Na monitore patriacom Blaire si je možné všimnúť otvorenú stránku Teen Wolf. Herečka Shelley Hennig, hrajúca postavu Blaire, si zahrala práve v tomto seriáli. (beso74)

Reklama

Reklama