Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (viac)
Trailer 2

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (89)

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Ač nerad, i jako fanoušek herní série musím uznat, že dějově se již svět Resident Evil nehezky vyčerpal. Samostatná epizodka "masové pomsty" šíleného překupníka biozbraní (zase novinka: A-Virus) svým primitivním, uspěchaným a ohraným dějem s mělkou "psychologií" nevtáhne, přestože do hlavních rolí zapojuje hned 3 oblíbené charaktery - Rebeccu, Leona a Chrise. Ještěže animace dobře vypadá a ta méně přepálená - kontaktní - akce nepostrádá "koule". 5/10 ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nedisponujem pocitom sklamania, pričom som rád, že samotný priebeh určitými momentmi pripomína práve hru. "Resident Evil: Vendetta" totiž na rozdiel od filmu, disponuje aspoň ako takým kúzlom, vďaka ktorému som si najmä v úvodnej tretine, rád "zaspomínal". Nie je tu príliš čo hodnotiť. Príbeh jednoduchý, akcie je asi aj dosť, o kvalite nemá zmysel diskutovať, tá je proste výborná. Záver je už klasicky "game over" z množstva pokračovaní arkády, no stále lepšie ako tá hraná "pičovina", ktorá až na dve časti (I, III), neponúkla absolútne nič, čo by samotnú RESIDENT sériu opätovne prebralo k životu. Zrejme omnoho viac zostanem fanúšik prvotných častí "hry", než kadejakých lacných náhrad s Millenou z Ukrajiny - 65% ()

Reklama

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Akční zombie řežba, co se může zdát jako půlhodinová rychlokvaška. Kennedy s Redfieldem machrujou jeden vic než druhej za doprovodu parádní hudby a vskutku nejvíc se povedla animace. Děj trochu předvídatelný, záporáci slušný husťáci, že ani ten Wesker mi tam nechyběl. Zombici natuněný a rychlý, ale to se dalo polknout. Delší stopáž by asi neuškodila. Doufám v další díly. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Vojak Chris Redfield pri vykonávaní akcie narazí na muža menom Glenn Arias. Ten je medzinárodne stíhaným zločincom a má byť dovozcom nelegálnych zbraní pre viaceré zločinecké organizácie. Jeho najnovšou zbraňou je Zombie vírus, ktorý je extrémne nebezpečný. Glenn Arias plánuje poslednú akciu, ktorá má zničiť populáciu New Yorku a Chris s jeho tímom odhodlaných bojovníkov je jediný, kto môže tento diabolský plán prekaziť. - Nie som nejako zasvätený do priebehu tejto série a nie som ani velký fanúšik Resident Evil, ale táto časť ma bavila. Animovaných hororov vela nevzniká, takže sa vždy v týchto prípadoch teším, že môžem vidieť niečo menej tradičné. Animácie sú tu slušné, postavy majú príjemné hlasy, akcie je dosť a potešia rôznorodé hry s tématikou Zombie vírusu. Nakazených však bolo na môj vkus málo, čo je zvláštne keď zvážim, že to bolo animované. To finále mi tiež úplne nesedelo k predchádzajúcemu priebehu, ale ubieha to svižne, takže ma to zaujalo. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $256,000▐ Na škodu je prepálený naivný úvod s vojenským výsadkom. Aj keď niekedy to začne mať dejovo čosi do seba ako úsek v laboratóriu. Tak sa to miestami zbytočne prepne na krvavú akčnú samoúčelnosť. CGI animácia je na dosť dobrej úrovni. /40%/ ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (9)

  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)
  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)
  • Začátek filmu se odehrává ve vile z první hry herní série. (Marlok)

Reklama

Reklama