Reklama

Reklama

Stavbyvedúci Roman Melnyk (Arnold Schwarzenegger) sa snaží vyrovnať s tragickou stratou manželky a dcéry. Ťaží ho, že za ich smrť nebol nikto potrestaný. Súbežne s jeho príbehom sledujeme aj životné peripetie letového dispečera Jakea Bonanosa (Scoot McNairy), ktorý smrtiace lety riadil. Keď sa obaja muži jedného dňa konečne stretnú tvárou v tvár, dramatický výsledok ich stretnutia je neodvratný. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (189)

verbal 

všetky recenzie používateľa

Nový Konan je mrtev stejně jako Árný! Ten už se nevrátí, neboť mu evidentně zbývají síly akorát tak na pičoidní melodramata, zábavná jako píchání katolických panen a záživná jako rozdrcené sklo s hřebíky. A tak tu po Magi máme Magi 2, dochucující tentokráte odvar z Dostojevského ponožek, kde Árnýmu nyní kromě dcerušky hnije už i manželka, on pouze plynule vyměnil postapokalyptickou Ameriku za předapokalyptickou a místo smutného Američana paroduje smutného Ukrajince. V neherecké kakofonii univerzální obrnové grimasy se s ním filmem devadesát minut od ničeho k ničemu navíc potácí i neméně nadaný smutný dispečer, a jediným Následkem je tak špatně zahraná, otravná a povrchní nuda, nápaditá a přínosná jako endoprotéza pro hady. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Jen se mu podívám do očí. Ukážu mu fotku své rodiny a pak chci, aby se omluvil. Nikdo se mi neomluvil." Začalo to dobře. Srazila se letadla, kupa mrtvých a já jsem hned věděl, že je v tom sabotáž, terorismus nebo vládní spiknutí. Nebylo. Místo toho přišlo slzavé údolí. Rozpíjelo mi obrazovku, korodovalo mi konektory a vytékalo mi reproduktory na podlahu. A já pořád doufal, že si Roman alespoň na chvilku trochu zaterminátoruje, zaconnanuje nebo zakomanduje, ale on jen trpěl a já s ním. Až do úplného konce, který jsem si snad ani nezasloužil. ()

Reklama

italka63 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to tak špatné, jak je zde prezentováno, vždyť kdo může soudit, pokud to nezažil? Jedním z nejhorším možných způsobů přijít o rodinu a řetězcem nešťastných náhod zapříčinit jejich smrt? Co všechno budete mít v hlavě? Jo, Arnold je vždycky koženej, ale tady to sedlo, protože člověk uzavřený neštěstím do sebe bude těžko hýřit přehnanou mimikou, že. Musím uznat, že stárne s grácií, i ta jeho chůze medvěda po obrně se dala snést. Slušný film. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Porovnávať takýto snímok z hľadiska príbehu s predchádzajúcim Arnieho filmom (Maggie), takým spôsobom ako to urobil "verbal", je kurva neúctivé. Takže za mňa si v tomto prípade za úplného kokotka. Dráma má rovnako ako iné žánre svoje špecifiká. Skrátka, buď vás "dostane", emocionálne zasiahne, alebo ju ako mnohí diváci prezívate. "Aftermath" nie je žiadnym dramatickým skvostom, ktorý vás dojme natoľko, že by ste potrebovali pakel "šnuptichlov", no na druhej strane, rozhodne žiadnou hanbou filmovému priemyslu. Ďalším problémom je pre mňa fakt, že podaktorí komentujú tento snímok ako čitateľný, predvídateľný. No ja neviem či sú tu mnohí alkoholici, či na drogách, ktorým vyhoreli bunky v mozgu, no toto je film podľa skutočnosti, čiže kurva takmer všetci vedia kam tento príbeh speje ešte skôr, ako sa ho odhodlajú vzhliadnuť (teda aspoň tí čo poznajú okolnosti). ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Cesta bez návratu je veľmi komorná dráma, ktorá neurazí, ale ani neprinesie ten pravý zážitok. Príbeh je silný, všetko podstatné sa deje buď na začiatku alebo na konci. To medzi tým je taká výplň, spoveď hlavných aktérov, ich pokusy vyrovnať sa s udalosťou. Subjektívne to ale plynie veľmi dlho a tento pocit je umocnený aj tou clivou hudbou v pozadí. Ako počin to nie je zlé, ale hlbšie stopy to asi nezanechá. 3 z 5 ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehalo v americkom štáte Ohio, mestách Columbus a Cincinnati. Z mesta Columbus pochádza aj predstaviteľka Christiny - Maggie Grace. (m.a.t.o.)
  • Vitalij Kalojev osobně našel svou dceru v troskách letadel. Stejně jako našel její náhrdelník. (Dinsberg)

Súvisiace novinky

Arnold nejlepším zabijákem na světě

Arnold nejlepším zabijákem na světě

05.05.2016

Čtvrtý díl Expendables je zatím v nedohlednu a šestý Terminátor se taky nechystá, Arnold Schwarzenegger tedy nemá zrovna napilno. Ještě letos ho uvidíme v dramatu 478, kde bude nahánět leteckého… (viac)

Reklama

Reklama