Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (viac)
Trailer 1

Sean sa rozhodne vykradnúť dom muža, ktorý sa zdá byť celkom bohatý. Pri tom mu napomáha jeho kamarát Derek, ktorý muža ostražito pozoruje. Sean sa už chystá na odchod, dokedy si nevšimne jedných záhadných dverí. Rozhodne sa vojsť do miestnosti, no to čo uvidí, ho bude dlho prenasledovať. (TomX2)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (131)

Yardie 

všetky recenzie používateľa

Takových 70%. Zajímavý nápad, slušné zpracování, velmi dobré herecké výkony - Tennant, Sheehan. Slušně vystavený thriller s využitím moderních technologií, který může sloužit i jako jisté zamyšlení, jak s těmito technologiemi nakládat. Bylo to takové střídmé, rozumné, chladné, napínavé. Konec trošku ujel z nějaké rozumnosti a uvěřitelnosti, naštěstí to nebylo nic, co by se nedalo překousnout. Celkově tedy slušná podívaná, ale spíše na jedno kouknutí, vícekrát asi není třeba. Howgh! ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

O tom, že se nevyplatí vykrádat barák psychopatovi, jsme se už několikrát přesvědčili a v případě maniaka v podání Davida Tennanta to platí dvojnásob. Devlin i ve svém druhém režijním počinu zvolil celkem osvědčený koncept a i když se nedá říct, že by přišel s něčím inovativním, působí film celkem neotřele. Občas solidně zafungovala atmosféra, nouze není ani o slušnou dávku napětí a vzdor trošku přetažené stopáži to má celkem spád. Herci jsou fajn a vedle vzpomínaného výtečného Tennanta jsem moc rád za výraznější roli pro Kerry Condon. Na zadek jsem si z toho nesedl, ale bavil jsem se o něco víc než dobře. 75% ()

Reklama

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Plnokrvný, nervydrásajúci thriller, ktorý mňa ako fanúšika žánru dokázal takmer dokonale uspokojiť. Zbytočne sa budeme zasierať úvahami, čo mal kto urobiť, alebo neurobiť, komu čo povedať alebo kam ísť. Mňa to napriek všetkým dejovým kotrmelcom prikovalo k obrazovke na celých 110 minút, pričom som sa ani jeden jediný raz nepozrel na časomer, ani nestopol prehrávanie. A to je známka kvality. Davida Tennanta nepoznám, ale tu sa uviedol ako skvelý záporák a verím, že zopár takýchto postáv si ešte v hororoch strihne. Výhrad mám v podstate len veľmi málo. Od začiatku to šlape ako dobre namazaný stroj. Funguje atmosféra, napätie a je tu naviac aj komu držať palce. Nečakane výživný filmík na neskorý večer. Silno odporúčam... 75 %!! ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Lze natočit thriller (o horor to ani nezavadilo) špatně? Ano lze a tenhle film je toho důkazem. Film je o 2 zlodějích co kradou a jednoho dne jeden z nich najde v baráku unesenou dívku (ze začátku to připomíná Smrt Ve Tmě) a snaží se ji zachránit. Únosce to, ale zjistí a snaží se mu udělat ze života peklo a dostat ho. Celý film se neskutečně vleče a nudí minimálně 3krát nebo 4 jsem to stopl a surfoval po netu jak mě to nebavilo ke konci to navíc zavání těžkou parodií (Věta Takhle se zachraňují rukojmí) a z postav se stávají nesmrtelní pominu to, že ženská přežije výstřel a pád do jakési jámy s louhem bez zranění, ale, že jeden maník přežije minimálně 4 rány rýčem a druhý další rány rýčem a ještě minimálně 5 ran topůrkem od sekyry to už mě hlava nebere. 40 procent a i to jsem hodný. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Thriller áno, horor ani omylom, pričom až na "nápad" v podobe vyvolania konfliktu (ako, prečo, začo) medzi záporákom a dvojicou dementov, ktorí neodhadli svojho "zákazníka", nie je "Bad Samaritan" nijak excelentnou záležitosťou, ktorá by prekypovala originalitou, respektíve mala prekročiť tieň lepšieho priemeru. Nebanujem, celkom to ušlo, no udeliť 4-5 hviezd je čistá utopia .. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (2)

  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)
  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama