Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrôzy

  • Česko Hell Fest: Park hrůzy (viac)
Trailer 3

Predstavte si, že v zábavnom parku hrôzy vojdete do strašidelného zámku a do lona vám spadne nepríjemne skutočná odseknutá ľudská hlava. Nemôžete ani hovoriť, avšak nikoho iného to nevzrušuje, pretože odseknutá hlava k strašidelnému zámku tak nejako patrí. Presne tak sa cítia hrdinovia hororu Hell Fest: Park hrôzy. Sériový zabijak v maske si totiž z celého lunaparku hrôzy Hell Fest urobil dokonalé maskovanie a svoje vlastné smrtonosné ihrisko. Panoptikum strašidiel kropí skutočná krv, na veľavážené publikum čaká naozajstný des a smrť. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (180)

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Ve prospěch tohohle filmu, hraje celkem dost věcí, jednak délka, za druhé super atmoška parku a třetí je to slasher a pro ty mám slabost. Takže délka, už od začátku filmu, vrah nelení, kuchá a jinak vraždí své oběti, je tedy pravda že až na palici a injekci, se zrovna moc nevytáhl, protože jinak bodá sekáčkem na led. Ale atmosféra parku, je prostě úžasná, pomáhá to zdařile dokreslit vrahovo řádění a místy, to působí velice znepokojivě. Vidět v kině slasher, je fakt super, ale film by ještě zasloužil péči, má své neduhy jako každý slasher, je třeba s tím počítat a nechtít od toho Kubricka. Je však pravda, že tu čtvrtou hvězdu sem dal, za onen velice vydařený konec. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Ďalší veľký pokus o obrodu slávneho hororového subžánru nedopadol totálne zle, ale má to veľa slabých miest. Dej má pomerne dobrý spád, dostatočný počet hlúpych postáv, vrah je trochu retard, ale na to sme si už zvykli.... ale najviac ma asi potešilo nezvyčajné prostredie hororového, zábavného parku, ktoré niekedy desí viac ako samotný zabijak. Ten sa v podstate 80 % stopáže len potuluje hore dole po parku a "stalkuje" skupinku mladých. Keď potom konečne niekoho zamorduje, je to slabé... vraždám chýba "šťava", krvi je sakra málo, no a čo je najhoršie, chýba poriadne hororové napätie, skutočný psychický nátlak. Žiadny krvák pre dospelých nečakajte. Je to len taký detský slasher pre štredoškolákov. Na jedno pozretie OK, ale inak... 50 %!! ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hell fest:Park hrôzy som pozrel ako prvý z dvoch po sebe idúcich filmov v kine (druhým bol Venom, medzitým vyprážaný syr a príchod kamarátov) a musím povedať, že ma bavil viac. Jednak preto, že 9 ľudí v kinosále si prišlo naozaj vychutnať film a hlavne dvojica pekných slečien vedľa mňa zlepšila jeho atmosféru, keď počas príbehu od prekvapenia či vystrašenia vydali akési neidentifikovateľné zvuky. Takže zdá sa, že slasheru Hell fest sa podarilo časť publika aj vystrašiť a nám ostatným ponúkol film presne to, čo sme od neho očakávali - nezmyselné kroky postáv, záporného hrdinu v maske a koniec, ktorý sľubuje pokračovanie, samozrejme ak tomu budú zodpovedať celosvetové tržby. Napriek tvrdeniam českého samozvaného hororového experta má film svoje čaro a splnil očakávania tích filmových fanúšikov, ktorí vedia, že keď idú na film podobného štýlu nemajú byť ich očakávania príliš veľké. Rovnako je tomu aj s českou futbalovou reprezentáciou, nemôžete čakať, že v Trnave pri vzájomnom derby uvidíme z ich strany výkon hodný Španielska. ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

V první řadě : Ten park chci v Český Republice, do piče. Jako nejvíc bubu bych tam udělala přesnou repliku posranecký sněmovny, kdy by mě honil Babiš až na perfektní maketu Zemanova hradu, kde by na trůnu sedělo totálně vožralý prase. Ne fuckt takovej park hrůzy by byl pecka, sice jsem extrémně zbabělej tvor a několikrát bych se dosrala, ale chodila bych tam ráda. Každopádně díky filmu se mi potvrdilo, jak je dobré mít přítele, co se umí o holku postarat a ochránit jí. Vlítnout tenhle vychrtlej vrahoun v šilhavý masce na Alíka, byl by to poslední odvážnej čin v jeho životě a já bych mu pak nachcala na mrtvolu, jenže buddhožel, hlavní hrdinka a její kámošky maj kluky, co jsou možná hodní, ale co se ochrany týče naprosto a kolosálně k hovnu. Největší nemehlo byl ten, co balil tu naší pohlavní hrdinku. Levej jak šavle, nesmělej panic, koktající pako a utratit padesát dolarů a netrefit plechovku...to už si zasloužíte smrt. Ráda bych řekla, že umřel hrdinně a měl s vrahounem epickej souboj, kdy se obětoval a zachránil svou vyhulenou, ale...NE. Neudělal ani hovno, nezachránil ani píču a chcípnul jako naprostej tragéd, kterým buddhožel i byl. Sic hodnej tragéd, ale pořád tragéd. Soukmenovec nebyl o moc lepší a třetí do počtu...škoda mluvit. Taakže opět bomba pro feministky, co si mastěj píču když sledujou jak chlapi umíraj a slabé, křehké ženy nakopávají mnohem silnějším mužským vrahounům prdel. Gore o hovně, celkově píčovina ALE ten park je kurva dobře udělanej a zachraŇuje ten průser kolem alespoň k průjemnému hovnocení. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $5,5miliónaTržby USA $11,107,431Tržby Celosvetovo $17,947,685▐ Nič zvláštne sa nekoná len tuctová mládežnícka vyvraždovačka, troška gore, troška naháňačiek po bludiskách v zábavnom teda pekelnom parku. Záver troška fopá. /40%/ ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama