Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
Trailer
USA, (1993–2024), 107 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Scenár:

David Isaacs, Suzanne Martin, Ken Levine, Dan Cohen, Brad Hall (viac)

Hudba:

Bruce Miller

Hrajú:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (viac)
(ďalšie profesie)

Série(13) / Epizódy(283)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (321)

figliar 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál som ako malý sem-tam zachytil v TV, no nevýhoda bola, že ho vždy vysielali až v neskorých nočných hodinách. Na strednej škole som si ho zaobstaral na DVD a hneď som sa stal jeho fanúšikom. Výborný slovenský dabing, vysoká úroveň všetkých sérií a príjemné herecké obsadenie vytvárajú z Frasiera kult 90tych rokov. Pre mňa najlepší sitcom vôbec. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Výborný komediálny seriál, ktorý je však založený na trápnych situáciach, čo mi bráni si pri ňom oddýchnuť. Hanbím sa aj za Frasiera, ktorý je absolútny partnerský antitalent a v tých absurdných situáciach sa vážne chová ako magor. Ale postavy sú veľmi sympatické a dá sa schuti zasmiať v každej jednej časti. Hlavne Niles je super, ktorý ani nemôže byť z tohto sveta. ()

Reklama

mad_ness 

všetky recenzie používateľa

Toto je asi prvý americký sitcom, ktorý som ochotná reálne zakceptovať. Typ humoru medzi pôžitkárskymi bratmi psychiatrami je naozaj vysoko intelektuálny a nesnaží sa ním len byť, ako je to u tuctov ďalších z dielne amíkov. Škoda len, že je to také rozťahané, no v tomto prípade to znamená viac zábavy, bez obmedzených a nezmyselných dialógov. A obrovské plus pre skutočne vydarený slovenský dabing. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Výborná záležitosť. Jeden z najlepších sitkomov, čo poznám. Inteligentný humor, skvelí herci, premyslené scenáre, bohatá produkcia. Počas rokov 1993 až 2004 bolo natočených jedenásť sérií, čo je dohromady 262 dielov. Po celý čas zrel tento seriál ako kvalitné víno. Bol stále lepší a lepší. Elegantne snobskí bratia, úspešní psychológovia, Craneovci a ľudia okolo nich sa vždy postarali o to, že som sa vynikajúco bavil. ***** ()

Skleni 

všetky recenzie používateľa

Frasier je seriál ktorý ako prvý možno ponúka v istej miere a podobe sofistikovaný a inteligentný humor. Niles je geniálna postava a Frasierove všetky ambície, maniere a fóbie z tohto seriálu robia geniálnu vec. avšak ku koncu trochu stráca dych. Možno preto aj ten koniec Ale aj tak: 92% ()

Galéria (91)

Zaujímavosti (77)

  • O Frasierovom (Kelsey Grammer) synovi Freddym (Jack Cutmore-Scott) v sérii vysvitne, že nedokončil štúdia na Harvarde. Herec Jack Cutmore-Scott v skutočnosti na tejto univerzite úspešne vyštudoval anglickú literatúru, jazyky a divadlo. (GTS_PUNK)
  • V roku 2006 britský Channel 4 označil Frasiera za najlepší sitkom všetkých čias. (kacer4)

Reklama

Reklama