Reklama

Reklama

Mysteriózny triler vznikol podľa predlohy spisovateľa Petera Benchleya, autora slávnych románov a scenárov k filmom Jaws (Čeľuste, 1975) a The Deep (Hlbočina, 1977). V hlavnej úlohe hviezda seriálu CSI Kriminálka Las Vegas - William Petersen... Prímorské letovisko Graves Point prežíva jednu z najhorších sezón svojej histórie. V pobrežných vodách sa množia tajomné útoky na rybárov aj turistov a celá oblasť sa obáva, že tu šarapatí žralok - ľudožrút. Morský biológ Dr. Talley však pozná desivú pravdu. Na obyvateľov doteraz pokojného mestečka útočí obrovský hlavonožec. Ľudia sa zmobilizujú a rozhodnú sa, že nič nenechajú na náhodu a hrozbu zlikvidujú sami vlastnými silami. Keď sa však podarí uloviť veľkú krakaticu a smrteľné útoky neprestávajú, všetci pochopia, že v mori číha celkom iný gigantický dravec, akási príšera nepredstaviteľných rozmerov. A jeho hlad neutícha... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Krakatice je typický televízny film - herci neznámi, efekty len priemerné. Atmosféra však nie je zlá, ani to spracovanie. Na zvierací horor/thriller má pomerne dost dramatických a medziľudských prvkov. Ale 3-hodinová stopáž je príšerne dlhá, stačilo by klasických 80-90 minút. Hodnotenie: 55%

666teen

666teen (hodnotenie, recenzie)

Tak to by mě taky zajímalo. Po 83 minutách se film sotva rozjede a najednou koněc filma Kotěnočkin Rusakov. Kde udělali soudruzi z Řitního videa chybu?

iamek

iamek (hodnotenie, recenzie)

Dneska jsem DVD koupil a je tam stopaz jen 83 minut. Co to jako je ? Dalsi vydani se nechysta ?

Reklama

Reklama