Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví medzinárodní špióni Gregorio Cortez (Antonio Banderas) a Ingrid (Carla Guginová) sa po čase strávenom pokojným rodinným životom mimo aktívnu službu vracajú do špionážnych vôd. Vzápätí sú ale zajatí nepriateľom. Okrem nich zmizlo aj sedem ďalších prvotriednych špiónov. Zdá sa, že v tom má prsty techno-génius Fegan Floop so svojimi nevídanými vynálezmi a premenami. Všetko nasvedčuje tomu, že osud Gregoria a Ingrid - a možno aj celého sveta - závisí na odvahe a schopnosti ich detí Carmen a Juniho. Tí sú žiakmi základnej školy a ich špiónske vzdelanie pochádza nanajvýš z počítačových hier. Majú však k dispozícii napríklad batohy s tryskovým pohonom, nadsvetelné lietadlá, príručné ponorky, elektrošokové žuvačky a, predovšetkým, svoje vynaliezavé hlavy a silu vzájomného rodinného puta. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (232)

2Pac 

všetky recenzie používateľa

Děs a hruza...Ucast Monka, Desperada, Luois a lekara z ER berem iba ako nepodareny darcek hercov pre svoje deti (sice, o ziadnych Clooneyho detoch neviem;) Je mi jasne, ze toto, co som pred chvilou dopozeral je urcene pre 7 az 10 rocne deti, no ale "šak to musí mať aj dáku kultúru kua, ne?!"Jednu hviezdicku davam za plesatu Teri Hatcher. ()

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Taká veselá blbôstka pre deti, ktorá ale poteší aj dospelých keď si chcú oddýchnuť a zabaviť sa. Ja som sa smial a veľmi. Akurát tie svietiace oči tých detí-robotov boli už príliš. Sprvoti som si pomyslel, že sú ako malí Terminátori :D A môj obľúbený Tony Shalhoub bol pre mňa v inej roli ako Monk trošku zvláštny. A naviac v zápornej. Ale celkovo z toho vyžaruje pozitívna energia a super zábava. Nemusia byť všetky filmy len negatívne, si myslím. Čudujem sa, že to má také slabé hodnotenie. Veľmi dobré je aj DVD, kde je výnimočne popri štandardnej češtine aj slovenčina. ()

Reklama

Terva 

všetky recenzie používateľa

Scénář Roberta Rodrigueze vrací diváka do dob, kdy si velká filmová dobrodružství mohla užívat celá rodina dohromady. Kamera : Guillermo Navarro. Hudba : Danny Elfman a John Debney - Tato pěkná filmová hudba byla složena a zahrána mnoha světovými hudebníky i těmi, kteří se zatím příliš neproslavili. CITÁT - Mí rodiče nemůžou být špioni, nejsou na to dost super! ()

diabolique 

všetky recenzie používateľa

Ja zacinam mat toho Rodrigueza fakt rad....Odhliadnuc od toho, ze v jeho filmoch su stale rovnaky herci, alebo aspon dost casto,(na druhej strane, preco menit dokonalu partiu?) dokaze natocit krvak a zaroven aj dokonaly rodinny film/komediu. Inak Spy Kids ani neviem nazvat. Ako som uz spomenul, vyber hercov je podla mna skvely, cely film je napadity, farebny a nenudi dokonca ani dospelych. Zaroven tu mame aj akesi mravne ponaucenie, ze rodina je najdolezitejsia. Tak mi nehovorte, ze rodinne komedie su tie s Lindsay Lohan!!!!!:) ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Spy Kids jsem ve dvanácti letech ještě tak nějak snesl. On příběh je dětsky úchylnej, zpracování je taky dost úchylný no a hlavně je to pro děti a překvapivě i pro dospělý určený, tak že se zasměje opravdu celá rodina. Já to tedy nesnáším. Efekty by možná stály za zmínku, ale jinak je to nanicdílo, které si dokonce vyžádalo další dvě pokračování do trilogie a já nejsem sto pochopit jak je to všecko vůbec možné. Každopádně legrace by byla, vtip by taky byl, jen kdyby mi to nemazalo med na hubu a nesnažilo to ze mě udělat debila, protože mě to fakt tak příjde. Zplácanina, která způsobí na nějakou dobu chronické ochrnutí míchy a tím zpomalení krve do mozku a tím pádem vlastně chod samotného mozku jako takového. Zdá se mi to fakt přehnaný, fakt jo. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (19)

  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)
  • Režisér Robert Rodriguez editoval film ve studiu ve své garáži. (HappySmile)
  • Celé jméno Carmen (Alexa Vega) zní: Carmen Elizabeth Juanita Echo Sky Brava Cortez. (SONY_)

Súvisiace novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (viac)

Reklama

Reklama