Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví medzinárodní špióni Gregorio Cortez (Antonio Banderas) a Ingrid (Carla Guginová) sa po čase strávenom pokojným rodinným životom mimo aktívnu službu vracajú do špionážnych vôd. Vzápätí sú ale zajatí nepriateľom. Okrem nich zmizlo aj sedem ďalších prvotriednych špiónov. Zdá sa, že v tom má prsty techno-génius Fegan Floop so svojimi nevídanými vynálezmi a premenami. Všetko nasvedčuje tomu, že osud Gregoria a Ingrid - a možno aj celého sveta - závisí na odvahe a schopnosti ich detí Carmen a Juniho. Tí sú žiakmi základnej školy a ich špiónske vzdelanie pochádza nanajvýš z počítačových hier. Majú však k dispozícii napríklad batohy s tryskovým pohonom, nadsvetelné lietadlá, príručné ponorky, elektrošokové žuvačky a, predovšetkým, svoje vynaliezavé hlavy a silu vzájomného rodinného puta. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (232)

draggo 

všetky recenzie používateľa

Absolutně perfektní film! Kdyby mi bylo deset, tak nekoukám na nic jinýho než na Spy Kids. Ale i teď mě to neskutečně baví, aneb není na škodu vrátit se o pár let nazpět. Všechny ty šílený vynálezy, to je prostě moje. Příběh celkem zajímavý, Floop parádně ujetý, armáda palců a robodětí legrační. Ústřeední dvojka velice sympatická. A to celé okořeněné sposutou skvělého humoru, takže jsem se u Spy Kids výtečně bavil... prostě film kde se plní dětské sny. Zcela vážně dávám plné hodnocení, protože lepší špionážní film jsem ještě neviděl. James Bond nechť se jde zahrabat! /viděno na DVD: 95% a 5*/ ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

My, co jsme zvyklí na Rodrigueze v poloze Grindhouse, Sin City a tak podobně, si musíme říkat: proč? Pro dvanáctileté děti to je nepochybně trefa do černého, ale pro kohokoli, kdo prošel věkem mutování, je to jenom trapná blbost, která, ano, budu hnít v pekle, je pořád lepší než Osvícení a zbytek nudných sraček. 55% ()

Reklama

Dlo'h-osh odpad!

všetky recenzie používateľa

Příšerný infantilní film ve kterém se děti se pokouší chovat jako dospělí a vůbec se jim to nedaří. Scény, kde 11-letá holka v černém obleku a se slunečními brýlemi přepere dospělého chlapa jako nic jsou bizarní. Navíc špionážní rekvizity jsou ohavné a zbytečně pestrobarevné. Pokud vám je méně než 10 let přidejte si jednu hvězdičku. ()

2Pac 

všetky recenzie používateľa

Děs a hruza...Ucast Monka, Desperada, Luois a lekara z ER berem iba ako nepodareny darcek hercov pre svoje deti (sice, o ziadnych Clooneyho detoch neviem;) Je mi jasne, ze toto, co som pred chvilou dopozeral je urcene pre 7 az 10 rocne deti, no ale "šak to musí mať aj dáku kultúru kua, ne?!"Jednu hviezdicku davam za plesatu Teri Hatcher. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Cele to bolo take urobene pre detske oci, ved aj samotny nazov filmu to prezradza. Na moje prekvapenie to zas nebol tak spatny film z pohladu mojich oci. Malo to svoj specificky naboj atraktivnosti, co bolo skraslene roznymi, bizarnymi kulisami a postavickami hlavne na tom podivnom hrade, kde hlavnymi bodyguardmi boli prstovi panacikovia pomenovany palcami:) Bizarnost pri palcoch nekonci, ale pokracuje v roznych zmutovanych agentov do roznych zdeformovanych hybridov, ale na sposob skor milejsieho a detskejsieho vzhladu. Nezabudlo sa ani na rozne digitalne ulety roznych vylepseni, ktorymi by ani nepohrdol samotny James Bond:) Antonio Banderas si tu skor zahral taku mensiu rolu a pripadal mi v nej, ako nejaky pako, ktory uz fakt neviem, kde ma skor skocit. Dialogy vo filme neboli nic moc, take jednoduche a do pohody dost tuctove a nevyrazne vo vsetkych ohladoch. Ako celok sa film drzi na priemernej hranici bodovania a preto su moje dojmy z filmu celkom pozitivne. Musim povedat, ze film sa dal v pohode zgustnut, aj ked to je film skor urceny pre mladsie publikum. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (19)

  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)
  • Ve chvíli, když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si na jeho levé ruce všimnout žluté náplasti, ta v dalším záběru zmizí. (SONY_)
  • Když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si všimnout, že na křesle nesedí Mr. Lisp (Robert Patrick), ale někdo úplně jiný (můžeme tak soudit podle barvy a stylu vlasů). V dalším záběru je zas vše v pořádku. (SONY_)

Súvisiace novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (viac)

Reklama

Reklama